12Camp

De Element

De Element is een ontwikkeling van 12Camp BV. Wij kunnen een Element plaatsen op elk park, iedere camping of elk terrein dat voldoet aan de kwaliteitseisen van onze opdrachtgever. Doordat de Element wintervast is kan deze in alle seizoenen bewoond worden. Zo realiseren wij snelle en comfortabele opvang voor een gezin. De Element heeft slaapgelegenheid voor 2-8 personen. Indien nodig kunnen wij de Element verplaatsen. De Element is gebouwd van duurzame materialen. Na gebruik kan de Element door ons ge-upgrade worden naar een luxe recreatie accommodatie en met onze hulp verhuurd of verkocht worden. Zo komt een deel van de investering terug. Desgewenst kunnen de accommodaties over de weg naar het buitenland getransporteerd worden.

12camp-2 12camp-1 12camp-3 12camp-4

Een aantal belangrijke kenmerken zijn:

  • de Element is bestand tegen omgevingstemperaturen van min 40°C tot +70 °C
  • de Element is goed geisoleerd
  • de Element kan uitgerust worden CV en/of vloerverwarming
  • de Element kan uitgerust worden met airco
  • de Element is op een trailer gebouwd en is daarom verplaatsbaar
  • de Element is als Caravan goedgekeurd door het RDW en kan daarom als zodanig op naam gesteld en verzekerd worden.
  • Uitvoering en Inrichting van de Element kan op basis van klantenwens en beschikbaar budget worden ingevuld

12camp-5 12camp-6

Dit verblijf is opgebouwd uit tentdoek met een vaste fundering. Het meet 60m2 en beschikt over toilet / douche / technische ruimte en keuken. Aanpassen naar een sobere maar doeltreffende functie is mogelijk zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van het verblijf. Met een opbouwtijd van 2 dagen en een bouw periode van 2/4 weken kan dit een flexibele oplossing zijn voor huisvestigingsproblemen. Aanpassingen en budgetten zijn naar eigen wens in te vullen.


Contactgegevens

12Camp BV - Theo van Rossum
'+31 320 258549 of +31 6 54796478
Botter 32-51
8243 KK   Lelystad

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.