Adapteo

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom wonen in prefab modulaire bouw van Adapteo de voorkeur kan hebben. Van een compleet nieuwe woning tot aanbouw aan een bestaand gebouw. Tijdelijk of semi-permanent.

Ons bouwsysteem zit zo in elkaar dat we altijd passende huisvesting kunnen realiseren voor elke vraag. En dankzij de aangepaste gevel, stijlvolle vloer en wandbekleding en ook goede klimaatbeheersing doen onze prefab gebouwen in niets onder voor traditionele bouw.

 

 

Met meer dan 65 jaar ervaring binnen de branche is er volop ruimte voor een bijzondere indeling of vormgeving en elk gebouw, tijdelijk of permanent, voldoet aan de hoogste eisen en wordt geleverd volgens de laatste wet- en regelgeving.

 

Eigen productielijnen

Op onze eigen productielocaties in Coevorden en Klundert maken wij uw complete gebouw of woning precies zoals u dat wilt. Door op deze duurzame manier te werken verkorten we de bouwtijd en verminderen we de mogelijke overlast voor omwonenden op locatie aanzienlijk. Zo bieden wij voor iedere vorm van huisvesting in elke branche een passende oplossing aan.

Denk je aan flexibele huisvestingsoplossingen? Dan denk je aan Adapteo. Kijk voor meer informatie op onze website www.adapteo.nl

 


ContactgegevensSuzanne Schreuders
Commercieel Directeur
0168-749 122
Patrijsweg 9
4791 RV   Klundert

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.