Arbeidershuisvesting

Of u nu kamers, woningen, grote groepsaccommodaties of hotels zoekt of juist aanbiedt: gebruik onze website. Hier kunt u direct zowel woonruimte aanvragen als accommodaties plaatsen.

Voor u als huurder/uitzender

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waarvan ook u kan profiteren. Woningcorporaties, gemeenten, vastgoedbeleggers, recreatieparken en particulieren verhuurders behoren tot onze opdrachtgevers. Wij:

  • zijn actief in heel Nederland (en delen van België en Duitsland)
  • bieden woonruimte die voldoet aan SNF-normeringen
  • gebruiken flexibele huurcontracten
  • bieden snelle service en een 7-daagse bereikbaarheid

 

Voor u als verhuurder

Als vastgoedeigenaar bent u geholpen met een zo hoog mogelijk rendement met beperkte risico’s. Dit betekent een betrouwbare huurder, die gemaakte afspraken nakomt. Of het nu gaat om een lange huurperiode of een tijdelijke invulling: wij kunnen u een geschikte huurder bieden. Kijk op de website of er zoekopdrachten in uw omgeving zijn.

U kunt uw woonruimte direct gratis aanbieden op de website arbeidershuisvesting.nl. Wij brengen al onze klanten op de hoogte van uw aanbod. Ook het beheer, de eventuele meubilering en de facturering kunnen door ons worden verricht. Hetzelfde geldt voor de begeleiding bij aanpassingen en opwaardering van uw gebouwen. Onze vastgoedontwikkelkennis staat tot uw beschikking. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op www.vastgoedidee.nl.

 

Voorbeeldproject

arbeidshuisvesting1 arbeidshuisvesting2

Huisvesting Landgoed Heijen

Deze accommodatie biedt ruimte aan 80 medewerkers van Uitzendbureau SEPPeeters uit Oirlo. Inmiddels verloopt dit ruim 10 jaar naar tevredenheid. Verder is een dagopvang en een weekendhuis van Stichting Dichterbij op het landgoed gehuisvest. Ook is het kantoor van Rivas Vastgoed gevestigd in de voormalige Tiendschuur. Voor meer informatie kunt u de websites bezoeken. www.rivas-vastgoed.nl of www.kasteelheijen.nl.


ContactgegevensReindert Roovers
06 - 245 55 543
Hoofdstraat 38
6598 AE   Heijen

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.