Arcabo

Een chalet van Arcabo kenmerkt zich door hoge kwaliteit, fraaie ontwerpen en onbeperkte mogelijkheden

ARCABO is de grootste producent van wintervaste chalets in Europa. Naast de recreatiemarkt bouwen we ook huisvesting voor de (mantel-) zorg en voor het COA, gemeenten en woningcorporaties in de vorm van huisvesting voor asielzoekerscentra en statushouders. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten in combinatie met een 3D-tekenprogramma kunnen wij voldoen aan de meest exclusieve wensen en visualisaties van uw project. Zo kunnen we onze chalets ook geheel elektrisch of energieneutraal bouwen.

 arcabo-1arcabo-2arcabo-3arcabo-4

Woonoplossingen voor statushouders

ARCABO bouwt ijzersterke huisvesting voor alleenstaanden en gezinnen. Met name het huisvesten van alleenstaande vergunningshouders is een lastige opgave voor gemeenten en woningcorporaties. Hiervoor hebben we de Triple Lodge ontwikkeld; een chassis met 3 zelfstandige studio’s voor 1 persoon.

arcabo-5 arcabo-6

Voor gezinnen hebben we een drietal woningen ontwikkeld met 2, 3 of 4 kamers en uitgerust met een volledig woonprogramma. Model Basic Lodge heeft een lage instapprijs met een standaard plattegrond met 2 slaapkamers en wordt volledig uitgerust geleverd af fabriek inclusief bedden en kasten!

arcabo-8arcabo-7arcabo-9

Financiering

ARCABO biedt haar huisvesting optioneel aan in een leasefinanciering; keuze uit financial (lenen) of operational (huren). Hiermee kunnen grote aanvangsinvesteringen achterweg blijven en behouden onze klanten de keuzevrijheid om de woningen na de looptijd over te nemen. Het definitieve leasetarief is afhankelijk van de opdrachtnemer, investeringsbedrag en de geldende rentetarieven van het moment van opdracht.

arcabo-10

Ons nieuwste product

Recent heeft ARCABO een nieuw type woning (gasloos) ontwikkeld voor een 1 persoon statushouder. Deze woning past in iedere omgeving en straatbeeld, heeft tussen de 18-21 m2; bovendien is het een prijs die zeer redelijk is… Er zijn 2 afmetingen in productie genomen:

Woodlodge 300 x 600 € 27.555,- incl btw (zonder luifel en bedden). Lease vanaf 266,- p/m incl btw
Woodlodge 300 x 700 € 28.766,- incl btw (zonder luifel en bedden). Lease vanaf 278,- p/m incl btw

arcabo-11

Voordelen van de woodlodge serie

  • slimme plattegrond met ruime stahoogte
  • wintervaste isolatie
  • kan met het chassis gemakkelijk verplaatst worden
  • comfortabel binnenhuisklimaat dankzij de lambrisering van echt hout
  • zeer duurzaam door de kern-geïmpregneerde gevelbekleding

 


Contactgegevens

Arcabo Mantelzorgwoningen - Jason Slagter
06-54985211
Rollecate 39
7711 GG   Nieuwleusen
info@arcabo.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.