Between Home

Between-Home verzorgt de bouw van tijdelijke en semipermanente huisvesting voor bijvoorbeeld statushouders, studenten, starters op de woningmarkt of arbeidsmigranten; de ‘verloren’ bewoners.

Between Home concept

Between-Home heeft hiervoor een concept ontwikkeld waarbij flexibiliteit voorop staat. Daarnaast is het product ook volledig demontabel en herbruikbaar. Duurzaamheid heeft ook een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van dit concept.

Betaalbaar, duurzaam, modulair en semipermanent maar met een permanente kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor ons concept. Wij helpen graag gemeenten en woningcorporaties bij hun vraagstukken op het gebied van de doorstroming op de huizenmarkt. Het between-Home concept is gebaseerd op 4 pijlers.

between-home-1


Voorbeelden

De Between-Home woningen kennen een diversiteit aan verschijningsvormen. De hier getoonde woningen zijn dan ook maar een greep uit de mogelijkheden. Naast de afmetingen is het uiteraard ook mogelijk de gevelinvullingen naar wens aan te passen.

between-home-2 between-home-3

Basiswonig 60 m2

between-home-5 between-home-4

Basiswoning met uitbreiding 90 m2

 


Contactgegevens

Henk Moerman
+31 (0)71 2048405
De Lasso-Zuid 5b
2371 EV   Roelofarendsveen
info@between-home.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.