Budgetwoning® van Hendriks Coppelmans

Starters, eenpersoonshuishoudens, statushouders en mensen met een kleine portemonnee hebben vaak moeite met het vinden van een (goede) betaalbare koop- of huurwoning. Hendriks Coppelmans vindt dat iedereen recht heeft op een passende woning. Daarom ontwikkelden we de Budgetwoning®. 

Standaardisatie en toch volop vrijheid

Binnen dit concept is er al een basiswooneenheid beschikbaar voor € 79.000,- (*turnkey levering, exclusief btw en grondkosten). Hoe wij erin slagen deze kwaliteitswoning te realiseren tegen zulke lage kosten? De sleutel tot succes is de combinatie van een 3D-ontwerp in BIM, een doordachte bouwmethode, de modulaire opbouw en een korte bouwtijd. En hoewel standaardisatie de kracht is, biedt de Budgetwoning toch volop keuze- en ontwerpvrijheid. De ruime ervaring die we opgedaan hebben met de ontwikkeling en realisatie van starterswoningen zijn in het concept verwerkt.

budgetwoning_3D-plattegrond

BudgetAppartement

Het BudgetAppartement is een complete woning volgens een doordacht concept:

  • Basiswooneenheid vanaf € 79.000,- (turnkey levering, exclusief btw en grondkosten)
  • Oppervlakte ruim 70 m²
  • Uitgekiende indeling, gelijkvloers en volledig rolstoeltoegankelijk
  • Overdekte buitenruimte en aparte berging
  • Voldoet aan alle eisen van Woonkeur
  • Lage onderhoudskosten

Het BudgetAppartement is stedenbouwkundig makkelijk inpasbaar en zeer snel te realiseren. De basiswooneenheden fungeren als bouwstenen die op diverse manier schakelbaar en stapelbaar zijn. Bovendien is het mogelijk om van twee basiswooneenheden één grote woning te maken, zowel horizontaal als verticaal.

 

Senioren en mensen met beperking

Het BudgetAppartement is bij uitstek geschikt voor senioren en minder validen. Het concept sluit daarmee prima aan op de groeiende behoefte aan extramurale zorgvoorzieningen waarmee corporaties en zorginstellingen te maken hebben. Het BudgetAppartement maakt ook deel uit van het concept Maatschappelijk Mooi® een accommodatie voor wonen, werken en wijkdiensten bestemd voor mensen met een lichte beperking.


Contactgegevens

Loopkantstraat 11
5405 NB   Uden
bouwgroep@hendrikscoppelmans.nl