C5 Projectinrichting

C5 Projectinrichting biedt dè ideale meubelen voor onder meer logiesvoorzieningen, groepsaccommodaties, short stay en andere vormen van huisvesting voor arbeidsmigranten. Zeer betaalbaar en duurzaam!

 

Meubels die speciaal ontworpen zijn voor intensief gebruik

Bij het huisvesten van arbeidsmigranten wilt u zo snel mogelijk uw accommodatie ingericht hebben conform de SNF-norm. Zelf heeft u weinig tijd om de juiste meubels te zoeken, te kopen en te monteren. Herkenbaar? C5 Projectinrichting biedt uitkomst! C5 Projectinrichting heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan snel leveren vanuit eigen assortiment. De meubels in dit assortiment zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor het gebruik door arbeidsmigranten.

 

Online bestellen mogelijk

Op zoek naar interessante en geschikte producten voor uw huisvesting? Registreer u dan bij het bestelportaal van C5 Projectinrichting voor speciale en marktconforme prijzen. Binnen dit portaal heeft u de mogelijkheid om uw eigen pakketten samen te stellen. Hierdoor wordt uw bestelproces versimpeld.

 

Snelle en praktische oplossingen 

Arbeidsmigranten gebruiken de inventaris van slaap- en woonverblijven intensief. De kans op slijtage aan meubilair is hierdoor groot. Alles moet dan ook tegen een stootje kunnen. C5 Projectinrichting kan u uit voorraad zeer betaalbare meubels leveren die voldoen aan de SNF-norm. Zo verduurzaamt u uw huisvesting voor arbeidsmigranten. Daarnaast kan C5 Projectinrichting u ook voorzien van artikelen als dekbedden, matrassen met brandvertragende, waterdichte matrasbeschermers en bijvoorbeeld welkomstpakketten.

Kortom, u kunt bij C5 Projectinrichting snel uw bestelling plaatsen of compleet ontzorgd worden op het gebied van de inrichting en inventaris voor uw huisvesting voor arbeidsmigranten. Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@c5-projectinrichting.nl

 

 


Contactgegevens

Joost Brunekreeft
0481 745 599
Pascalweg 7
6662 NX   Elst
info@c5-projectinrichting.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.