FURN-IT: Hufterproof en betaalbare inventaris

Bij FURN-IT vind je de perfecte meubeloplossingen voor logiesvoorzieningen, groepsaccommodaties, short stay, en andere huisvesting voor arbeidsmigranten. Ons aanbod is zowel betaalbaar als duurzaam!

Meubels die speciaal ontworpen zijn voor intensief gebruik

Onze meubels zijn ontworpen voor intensief gebruik en voldoen aan de SNF-norm, ideaal voor de snelle inrichting van accommodaties voor arbeidsmigranten.

Begrijpen we dat je tijd kostbaar is? Met onze jarenlange ervaring en direct leverbare assortiment maken we het je gemakkelijk. Onze meubels zijn specifiek ontwikkeld voor de behoeften van arbeidsmigranten.

 

Online Bestellen Gemakkelijk Gemaakt

Ontdek ons assortiment en geniet van speciale, marktconforme prijzen door je te registreren op ons bestelportaal. Hier kun je eenvoudig je eigen pakketten samenstellen, wat het bestelproces aanzienlijk vereenvoudigt.

 

Duurzame en Robuuste Oplossingen

Gezien de intensieve benutting van meubilair door arbeidsmigranten, bieden wij extra duurzame meubels aan die tegen een stootje kunnen. Onze voorraad omvat niet alleen meubels die aan de SNF-norm voldoen, maar ook aanvullende artikelen zoals dekbedden, matrassen met brandvertragende, waterdichte beschermers en welkomstpakketten.

Bij FURN-IT kun je snel je bestelling plaatsen of volledig ontzorgd worden met betrekking tot de inrichting en inventaris van je huisvesting voor arbeidsmigranten.

Geïnteresseerd? Contacteer ons via info@furn-it.nl of bel naar 0481 – 745 510

 

 

 


Contactgegevens

Gavino Willemsen
0481 - 745 510
Rietgraafsingel 6
6678 PH   Oosterhout
info@furn-it.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.