City Kit

De City Kit is een modulaire wooninrichting unit waarmee op snelle en goedkope wijze leegstaand vastgoed getransformeerd kan worden naar woonruimten zonder dat hiervoor aanpassingen nodig zijn aan het gebouw.  

 

Transformatie met de City Kit

Marktpartijen zoeken naar mogelijkheden om leegstaande gebouwen snel en makkelijk te gebruiken als woonruimte, tegen zo laag mogelijke investeringskosten, zo min mogelijk aanpassingen aan het gebouw, zonder lange procedures en binnen de geldende regelgeving.
De City Kit is een keuken- douchecombinatie, eventueel uit te breiden met een wc unit, en is plug&play, flexibel, betaalbaar en duurzaam. Hierdoor kan snel ingespeeld worden op de woningbehoefte en een positieve cash flow gegenereerd worden voor de eigenaar van een leegstaand gebouw.

city-kit1

City Kit is gemaakt van robuuste materialen met een lange levensduur. Toch past City Kit in verplaatsbare toestand door iedere standaard deur en in iedere standaard lift. Elke ruimte kan met City Kit getransformeerd worden naar een comfortabele woonruimte. Alle voorzieningen die nodig zijn voor het gebruik zijn opgenomen in de unit zelf.

city-kit2 city-kit3 city-kit4

city-kit5 city-kit6  city-kit7

City Kit wordt door middel van flexibele koppelingen aangesloten op het aanwezige koudwater- en elektriciteitsnetwerk. In de unit zijn voorzieningen opgenomen voor de verwarming van water, voldoende waterdruk, afvoer van afvalwater en subverdeling van elektra. Voor het gebruik van City Kit hoeven de installaties van het gebouw niet te worden vervangen of aangepast. City Kit is daarmee zeer geschikt voor het eenvoudig realiseren van comfortable, tijdelijke herbestemmingen.

 


Contactgegevens

René van der Vliet
+31 (0) 6 531623333
Drebbelstraat 7
4622 RC   Bergen op Zoom

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.