ComfortCabin

comfortcabin1

Comfort Cabin biedt volledige ontzorging

ComfortCabin biedt een oplossing aan gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars en andere belanghebbenden met een snel, efficiënt en demontabel inbouwpakket. Alle woonfunctionaliteiten op 4,5 m2 binnen een dag geïnstalleerd:

  • Elke cel is compleet op maat te maken en qua afmetingen, materiaal, afwerking en inbouw af te stemmen per specifieke ruimte.
  • In een mum van tijd neergezet met demontabele verbindingen. Geleverd als flat pack zelfbouwpakket of per module met inbouwapparatuur.
  • Alle installaties worden plug and play aangeleverd en zijn aan te sluiten met een minimum aan hulpmiddelen. Snel, stekerbaar, herbruikbaar.
  • Volledig ontworpen vanuit duurzame principes. Volledig demontabel en gebruik makend van enkel biobased materialen.

comfortcabin2 comfortcabin3

ComfortCabin gebruikt de potentie van digitale productiemethoden om leegstaand vastgoed te transformeren naar huisvesting voor vergunninghouders en opvang van asielzoekers. Computergestuurd (CNC) frezen – een soort van 2,5D printen – blijkt grote voordelen te hebben die aansluiten bij deze opgave: onderdelen zijn snel en betaalbaar te produceren, precies op maat te maken en als plat pakket op locatie in elkaar te klikken.

De modulaire opzet en simpele handleiding maakt samenwerking mogelijk met de eindgebruiker. Er kan een significante besparing op de montagekosten gerealiseerd worden door de eindgebruiker te betrekken in de versimpelde assemblage van een ComfortCabin op maat.

 

Leverbaar vanaf € 9.000

Voor het prototype in het voormalige ministerie van SZW is een lichte warme en luxe uitstraling gekozen als contrast met het bestaande gebouw. Ondanks deze zeer high-end uitvoering is de richtprijs beperkt tot €15.000 all-in geleverd als bouwpakket. Dat is inclusief Grohe kranen, luxe Plieger sanitair, Duitse LED verlichting in elke kast- en lade, Blum hang-en sluitwerk, snelle Daalderop boiler voor 2p, high-end vermaler, push-to-open lades en kastdeuren met BlueMotion, volledig uitgeruste keuken, alle installaties en 20mm massief geolied Bamboo afwerking. Een minder hoogwaardige uitvoering is als plat pakket al leverbaar vanaf €9.000.

 

ComfortCabin is onderdeel van een winnend project ComfortCity – De Tussenruimte binnen de prijsvraag A Home Away From Home, uitgeschreven door COA en de Rijksbouwmeester. 

comfortcabin4

 


Contactgegevens

Freek van Zeist
+31 (0)6 13367399
 

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.