Daiwa House Modular Europe

Grootste modulaire bouwer van Europa

Daiwa House Modular Europe is de grootste modulaire bouwer van Europa. Wij realiseren woningen op een duurzame en snelle manier. Dagelijks maken we het verschil met industrieel en circulair bouwen. Een toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar en daar bouwen wij aan mee.

Bij Daiwa House Modular Europe geloven we dat we toekomstige bewoners een perfecte woonoplossing kunnen bieden door comfortabele, betaalbare en duurzame woningen te ontwikkelen en realiseren. Onze woningen staan voor kwaliteit, wooncomfort, veiligheid en bovenal duurzaamheid. Daiwa House bouwt circulaire woningen die in de toekomst niet gesloopt worden, maar worden gedemonteerd en hergebruikt. Zo creëren we een duurzaam thuis voor iedereen.

   

Slimmer, sneller en schoner

Daiwa House Modular Europe bouwt woningen. Wij bouwen modulair. Dat doen we geïndustrialiseerd en gerobotiseerd. Deze manier van bouwen brengt veel bewezen voordelen met zich mee op het gebied van efficiëntie, snelheid, kwaliteit en bovenal duurzaamheid. Kortom, wij bouwen slimmer, sneller en schoner.

 

     

Projectontwikkeling, financiering en bouw in één organisatie

Een unieke combinatie in de wereld van de bouw. Daiwa House Modular Europe biedt grondeigenaren, gemeenten en woningcorporaties een complete ervaring in één organisatie; duurzame projectontwikkeling, financiering en bouw.

 

Bezoek ons Experience Center

Het is nu mogelijk om zelf te beleven wat duurzame woonoplossingen inhouden. Ons gloednieuwe Experience Center op onze locatie in Montfoort maakt dat mogelijk. Maak hier een afspraak voor een bezoek.


ContactgegevensKia Hosseini
Hoofd Commercie Woningbouw
+31 (0)6 82 97 99 38
Willeskop 94
3417 ME   Montfoort

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.