De Meeuw

Door onze circulaire manier van werken, bouwen we aan een duurzame toekomst voor iedereen. We kijken dus anders naar gebouwen. We kijken vooruit en maken ruimte voor de toekomst. Wij maken betaalbare huisvesting om in te werken, zorgen, leren en te wonen. Dit laatste doen we onder ons woonlabel De Meeuw Nezzt.

De Meeuw kan putten uit meer dan 90 jaar ervaring en deskundigheid als het gaat om flexibele huisvesting. Vijftig jaar geleden werd de basis gelegd voor ons huidige circulaire bedrijfsmodel: industrieel produceren van modulaire huisvesting dat keer op keer kan worden hergebruikt en daardoor altijd van waarde is.

 

Circulair Flexgoed

Met onze huisvestingsoplossingen geven we niet alleen antwoord op de woonvraag van nu, maar ook op die van de toekomst. Wij maken namelijk circulair Flexgoed. Dat is vastgoed dat kan meebewegen met de behoefte van de klant; of het nu gaat om groei of krimp of een verandering van functie. Een modulair gebouw is namelijk eenvoudig te plaatsen maar ook te demonteren en weer opnieuw op te bouwen. Op deze manier vormen onze gebouwen de flexibele schil van uw toekomstbestendige huisvestingsportefeuille.

Bekijk hier onze werkwijze: De Meeuw in vogelvlucht – YouTube

 

Alle informatie over De Meeuw Nezzt vindt u hier.

 

Meer dan alleen huisvesting

Huisvesting is meer dan vier muren en een dak boven je hoofd. Alles wat nodig is om een thuis, zorgplek, leer- of werkomgeving te bieden, kunnen wij voor u organiseren. Of het nu gaat om ontzorging in het proces (bijvoorbeeld de aanvraag van vergunningen) of de inrichting, wifi, energielevering, schoonmaak, onderhoud of tuininrichting van uw gebouw. Wij verzorgen het voor u. Op die manier zorgen wij ervoor dat het prettig wonen en werken blijft in het door ons geleverde gebouw.

 

 


ContactgegevensCatharina Bieringa
Business developer
06 50800770
Industrieweg 8
5688 ZG   Oirschot

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.