De Meeuw Nezzt

Altijd de ruimte die je nodig hebt... Dat bieden wij, De Meeuw Nezzt, specialist in flexgoed. Ook als de woonbehoeften veranderen en ongeacht de duur. Met onze woonconcepten Single, Together en Family bieden wij ruimte voor iedereen, voor alleenstaanden tot gezinnen, van starters tot senioren. En dat zowel in de sociale- als in het middenhuursegment.

Modulair bouwen is een oplossing voor de huidige woningnood, duurzaam, betaalbaar en snel gebouwd. Met woningen die bijdragen aan het woongenot van de bewoners. Woningen die helemaal voldoen aan het permanent bouwbesluit. En heb je de woningen niet meer nodig? Dan nemen we ze terug en zetten de woningen in op een andere plek of met een andere functie daar waar er de behoefte is.

 

De woonconcepten van De Meeuw Nezzt

Passende huisvesting met een visie, die tot stand komt met een ontwerp, gebaseerd op vaste modules en doordachte woonconcepten. De concepten kunnen we snel en in goede samenwerking met woningcorporaties en gemeenten samenstellen tot plug & play-gebouwen.

Het vaste uitgangspunt van ons woonconcept zijn drie woningtypes bestaande uit één of twee modulaire elementen. Zowel in één bouwlaag of gestapeld in meerdere bouwlagen in galerij-opzet. Altijd op maat, afgestemd op het budget en de woonwensen van u als opdrachtgever en de bewoners.

  • Single (vanaf 20m2)
  • Together (vanaf 40m2) met 1 slaapkamer, met name geschikt voor 1- en 2-persoonshuishoudens
  • Family (vanaf 60m2) met 2 slaapkamers, met name geschikt voor gezinnen.

Bewoner staat centraal

Door mee te denken met en te luisteren naar de opdrachtgever, kunnen we de bewoner centraal stellen in onze huisvesting. Op die manier creëren we kwalitatieve woningen met een prettig binnenklimaat en akoestiek. Daarnaast zijn ze energiezuinig.

Ongeacht of de woningen een tijdelijke bestemming hebben of niet, ze voldoen altijd aan de permanente bouwkundige kwaliteitseisen. Ook ontwikkelen we een veilige woonomgeving en zorgen we ervoor dat de woningen passen in de wijk. . De woningen hebben ook nog een hoge circulaire waarde: ze zijn volledig demontabel en herplaatsbaar.

Dit woonconcept dat meegroeit met de samenleving, of krimpt als dat noodzakelijk is, past zich moeiteloos aan veranderende woonwensen aan. Dit is dynamisch bouwen, met ruimte om te kiezen voor verandering. Dus zijn de woningen niet meer nodig, dan verhuizen we ze naar een andere plek of nemen het gebouw gedeeltelijk of in zijn geheel terug. Klaar voor een volgende locatie. Klaar voor een volgende bewoner. Klaar voor een volgende levensfase.

Met deze woonconcepten hebben we dan ook voor verschillende woningcorporaties en gemeenten projecten met flexwoningen gerealiseerd voor starters, gezinnen, studenten, arbeidsmigranten en aandachtsgroepen.

 

De Meeuw Nezzt… van goeden huize

Wij streven ernaar om de samenwerking zo vroeg mogelijk te beginnen, zodat we u snel kunnen informeren over de haalbaarheid van het plan en we nemen u al het werk uit handen tijdens het hele proces, van schets tot sleuteloverdracht. Hierbij werken we nauw samen met u als opdrachtgever en met diverse partners, zoals duurzaamheidsadviseurs, architecten,  gemeenten, woningcorporaties en bewoners. Op deze manier kunnen we het project snel van idee naar bouwvergunning en uiteindelijk naar realisatie brengen.

 


ContactgegevensWouter Orth
Directeur De Meeuw Nezzt
06 29144786
Industrieweg 8
5688 ZG   Oirschot

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.