Divorce Housing

Het snel vinden van goede en betaalbare huisvesting na een relatiebreuk is niet eenvoudig. Divorce Housing biedt een oplossing waarmee zowel de gescheiden spoedzoeker als de vastgoedeigenaar goed en snel geholpen is.  

 

Divorce Housing is een woonconcept uit 2014, dat landelijk voorziet in snel beschikbare en betaalbare woonruimte. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van faciliteiten die behoren tot de primaire behoeften zoals slapen, wassen/drogen en koken.

 

Leegstandsbeheer met direct financieel èn maatschappelijk rendement

Divorce Housing huurt vastgoed van particulieren, woningcorporaties, overheden en beleggingsmaatschappijen. Door een optimale bezetting streven naar een maximaal rendement voor beleggers en eigenaren. Wij verhuren vastgoed daarbij aan iedereen die door scheiding of een relatiebreuk op zoek is naar tijdelijke woonruimte. Zo creëren we financieel rendement voor de vastgoedeigenaar en maatschappelijk rendement voor de doelgroep. Schakel ons in voor verhuur, (totaal)beheer en herbestemming van vastgoed voor bepaalde of onbepaalde tijd. Goed geregeld, veilig en zonder risico.

 

Woonruimte voor gescheiden spoedzoekers

Een scheiding brengt veelal een hoop zorgen met zich mee waarbij de zoektocht naar nieuwe huisvesting er één van is. Divorce Housing biedt je de mogelijkheid om direct een ruimte te betrekken, zonder dat je daarvoor een initiële investering hoeft te doen. De nieuwe woonruimte is gestoffeerd, gemeubileerd en uiteraard voorzien van een internetaansluiting. Tijdelijke woonruimte is beschikbaar vanaf € 500,- per maand (inclusief gas, water en licht) afhankelijk van het type woonruimte.

 

Voorbeeldprojecten

Opaalstraat 3 in Leiden: scheidingshotel bestaande uit 39 kamers, gestoffeerd en gemeubileerd Het project is gestart op 1 november 2019.

Nog vragen?

Wilt u weten wat Divorce Housing voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!


ContactgegevensMaickel van den Burg
directeur
+31(0)6 460 86 50
Meer en Duin 24G
2163 HA   Lisse
Info@divorcehousing.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.