Epe Vastgoed BV

EPE Vastgoed B.V. is gespecialiseerd in het (her)ontwikkelen en beheren van vastgoedobjecten. Hierbij moet u denken aan o.a. kantoren, bedrijven, winkelpanden en (voormalige) recreatieparken. Eén van de belangrijkste doelstellingen is het bieden van een goede (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten.

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Om dit te realiseren koopt EPE Vastgoed onroerend goed van zowel particulieren als bedrijven. Bij de (her)ontwikkeling van panden en/of percelen worden de geldende richtlijnen vanzelfsprekend in acht genomen. EPE Vastgoed heeft de benodigde expertise en ervaring wanneer het gaat om aan-, verkoop, beheer en (her)ontwikkeling van vastgoedobjecten. De focus ligt hierbij op Midden-Nederland.

epe1

Een groot deel van onze opdrachtgevers bestaat uit gerenommeerde uitzendorganisaties en bedrijven die onderdak zoeken voor hun werknemers. De benodigde hoeveelheid en duur van de huisvesting zijn voor EPE Vastgoed geen probleem. Flexibiliteit, betaalbaarheid én goede faciliteiten zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van EPE Vastgoed.

 

Zeewolde, een goed voorbeeld

Eén van de grootste huisvestingslocaties voor arbeidsmigranten in Nederland is gevestigd in Zeewolde. Op een oppervlakte van 6 hectare grond heeft EPE Vastgoed 120 appartementen gerealiseerd waar maar liefst 600 arbeidsmigranten zijn gehuisvest. Naast de goed uitgeruste woonruimte is er een minimarket, wasserette, horecavoorziening en zijn er sportfaciliteiten. Dit project is door EPE Vastgoed in samenwerking met de gemeente Zeewolde gerealiseerd en wordt door Ham Nederland BV geëxploiteerd.

epe2

Wilt u weten wat EPE Vastgoed nog meer te bieden heeft en voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. EPE Vastgoed is continu op zoek naar een nieuwe uitdaging en investeert graag in een lange, duurzame relatie met haar opdrachtgevers.


Contactgegevens

Peter Epe
+31(0)6 12 83 28 92
Molenweg 28
3849 RN   Hierden

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.