Fijn Wonen

Wonen gaat verder dan alleen een woning: het gaat over het leven van mensen. We willen allemaal een huis waarin we ons thuis voelen, waarbij genoeg financiële ruimte overblijft om leuke dingen te doen en waar wij – en de generaties na ons – nog jarenlang plezier van hebben. Kortom: een fijn leven voor vandaag, morgen en overmorgen. In de huidige woningmarkt is zo’n plek niet voor iedereen beschikbaar. En daar moet iets aan gedaan worden! Daarom past Fijn Wonen een andere werkwijze toe dan je tot nu toe van de bouw gewend was.

 

Betaalbaar

Door onze slimme productiemethodes, die wij volledig zelf beheren, en onze energiezuinige keuzes, leveren wij kwaliteit tegen een fijne prijs.

 • Wij leveren Nul-op-de-Meter (NOM)-woningen die EPV-proof zijn. Zo verdien jij je investering snel weer terug.
 • Door ons beproefde ontwikkelings- en bouwproces – snel en kant-en-klaar – kunnen we de kosten laag houden.
 • Wij leggen een sterke focus op het verlagen van de Total Cost of Ownership, het totale kostenplaatje.

 

Mooi

Onze woningen zijn niet alleen comfortabel door de goede isolering en het lage energieverbruik. Ze zijn ook mooi. Door het grote assortiment met vele opties, verschillende plattegronden en de grote verscheidenheid aan architectuur en stedenbouw opties is elke woonwijk weer anders. De woningen kunnen zo ontworpen worden dat ze precies binnen de omgeving passen.

 • Wij leveren een behaaglijke en lichte woning door onder meer vloerverwarming, luxe voorzieningen en veel raampartijen.
 • Geen enkele woning is hetzelfde, omdat er oneindig veel keuzemogelijkheden zijn.
 • Voor sociale huur, beleggershuur en koop bieden wij verschillende afbouwpakketten.

 

Duurzaam

Dankzij fijne voorzieningen zijn onze woningen geschikt voor nu en voor later. En we kijken zelfs verder dan later: door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen houden wij rekening met onze volgende generatie.

 • Onze woningen voldoen minimaal aan de BENG eisen, maar kunnen ook ENG en NOM opgeleverd worden.
 • Volledig circulaire en remontabele woningen en appartementen.
 • Robuust en comfortabel door gebruikmaking van beton met nu al 60% minder CO2 uitstoot dan conventioneel.
 • Onze woningen zijn natuurinclusief. Er zijn opties voor sedum daken, vogelvoorzieningen, tuinadvies, een regenton en gebiedstoevoegingen.
 • Niet alleen de woningen zijn duurzaam, ook onze fabriek is dat! Lees er hier alles over.

 

Snel (T)huis

Daarnaast maken we versneld capaciteit beschikbaar onder de noemer Snel (T)huis. De woningnood in Nederland is immers hoog en om dit tekort sneller aan te pakken, maken wij naast ons reguliere, betaalbare assortiment extra capaciteit beschikbaar voor de realisatie van meer sociale huur- en koopwoningen. Wij staan in de startblokken; we zoeken alleen nog locaties voor deze snelle en verplaatsbare woonoplossing. Dit alles maakt Snel (T)huis een woonoplossing die geschikt is voor zowel lokale woningzoekenden, arbeiders, spoedzoekers, starters als statushouders.

 

Voorspelbaar

Bij Fijn Wonen weet je altijd waar je aan toe bent. We werken met prijsvaste aanbiedingen, hebben garantievoorwaarden die voldoen aan de waarborgcertificaten SWK en werken volgens een vaste planning.

 • Met onze all-in prijs weet je altijd waar je aan toe bent.
 • Onze woningen voldoen aan alle eisen. Denk aan Qv10, BRL1330, de Wet kwaliteitsborging en waarborgcertificaten SWK.
 • Wij werken met A-merken om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe manier van bouwen en meer weten over hoe wij kunnen bijdragen aan meer flexwoningen in Nederland? Ga naar fijn.com of neem contact met ons op via contact@fijnwonen.nl of 088-444 25 60.


ContactgegevensTeam accountmanagers
088-444 25 60
K.R. Poststraat 101
8441 EN   Heerenveen
contact@fijnwonen.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.