Flex Studio’s

Door in bestaande leegstaande gebouwen, zoals kantoren, onze Flex Studio’s te realiseren, combineren we de vraag naar betaalbare, passende woonruimte met de ontwikkelingen in de kantorenmarkt, zoals meer thuis werken, leegstand en verduurzaming van kantoren.


Losse elementen

Flex Studio’s bestaan uit losse elementen, die ter plaatse met elkaar worden verbonden, zodat ze met elkaar de studio vormen. Door deze flexibiliteit in onze elementen kan de studio  ter plekke worden aangepast op de vorm van het gebouw of de wens van de bewoner. De elementen zijn volledig demontabel en op een andere locatie weer te gebruiken.

 

 

Duurzaam en rendabel

Er is de mogelijkheid voor een zeer duurzaam rioolsysteem. We verminderen leegstand of zelfs sloop door bestaande gebouwen her te gebruiken. Energieopwekking vindt centraal plaats. Geen hak-, breek- of sloopwerkzaamheden, zodat het kantoor, na het verwijderen van de studio’s eventueel gewoon weer als kantoor gebruikt kan worden. In overleg is het mogelijk dat toekomstige bewoners helpen met het “bouwen” van hun eigen studio. Investeringen in Flex Studio’s zijn ook met de sociale huren rendabel. Hoe rendabel? Dat is afhankelijk van uw specifieke situatie.


Contactgegevens

de heer Ilja de Wolf
directeur
033 - 455 38 38
Terminalweg 13
3821 AJ   Amersfoort
flexstudios@huurdeman.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.