Flexrooms

Flexrooms is een professionele organisatie die zich bezighoudt met hoogwaardige huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Onze speerpunten hierbij zijn kwaliteit, woongenot en betrouwbaarheid. Wij beschikken, verdeeld over het land, over een groot aanbod aan uitstekende locaties voor het huisvesten van uw personeel. Tevens zijn wij op een aantal plaatsen bezig met het realiseren van een aantal nieuwe huisvestingslocaties op grotere schaal. 

Voor onze huisvestingslocaties hanteren wij een all-in concept. Hierbij werken wij met tarieven inclusief alle kosten, waaronder G/W/E, vuilophaal, beheer, beveiliging, schoonmaak, internet, etc. Hierdoor nemen wij u alle zorgen uit handen waar het gaat om woonruimte voor uw personeel en bieden wij hen een zeer aangenaam verblijf in een prettige woonomgeving met alle benodigde voorzieningen. Zoekt u goede huisvesting voor uw personeel? Maak dan gebruik van Flexrooms. Onze locaties:

 

 Locatie Hotel Velp

Onze hotellocatie in Velp is door zijn ligging aan de A12 een ideale uitvalsbasis voor zowel werknemers welke werkzaam zijn in Gelderland als in de rest van Nederland. De locatie is van alle gemakken voorzien en wordt 24/7 beheerd. Deze accommodatie kent ruime recreatievoorzieningen als pooltafels, voetbaltafels en overige spelen. Tevens is er binnen het complex een bar/restaurant en een kleine supermarkt aanwezig.

aantal personen: 276
aantal kamers:  134

 

Locatie President Velp appartementen

Aan de President Kennedylaan in Velp beschikken wij over een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd is tot een eigentijds appartementencomplex. De 2 en 3-kamerappartementen zijn geschikt voor bewoning door 2 of 4 personen en zijn allen voorzien van een eigen badkamer en keuken.

aantal personen: 208
aantal kamers:  108 (verdeeld over 59 appartementen)

 

Locatie Venlo

 

Flexrooms locatie Venlo is gevestigd in een schitterend oud klooster dat compleet is gerenoveerd voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Er zijn 116 kamers gecreëerd welke plaats bieden aan 225 personen. Gezien de zeer ruime opzet van deze locatie, de vele faciliteiten, de prachtige buitenruimte en het ruime aanbod aan parkeerplaatsen op eigen terrein is dit de ideale locatie voor de huisvesting van uw personeel!

Aantal personen: 225
Aantal kamers:  116

 

Locatie Weeze

Flexrooms locatie Weeze Hotel is gevestigd op het Duitse vliegveld Weeze, net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen en via de snelweg 33 km ten zuidoosten van Nijmegen en 26 km ten noorden van Venlo. In Weeze beschikt Flexrooms over 4 voormalige, inmiddels volledig getransformeerde, kazernegebouwen. Het zijn allen zeer functionele complexen met enkel 1-persoonskamers voorzien van alle benodigde voorzieningen.

Euregio Park 45 & 46   47652 Weeze
Aantal personen: 136
Aantal kamers: 136

 

Locatie Weeze appartementen

Euregio park 60 & 61   47652 Weeze
Aantal personen: 172
Aantal appartementen: 86 (voorzien van 2 aparte 1-persoonskamers)

 

Locatie Doorwerth

Flexrooms locatie Doorwerth is door zijn centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor uw personeel. De locatie, gelegen in een rustige, groene omgeving is voorzien van diverse recreatiemogelijkheden, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en wordt 24/7 beheerd.

Aantal personen:78
Aantal kamers:  40

 

Meer weten?

Zoekt u ook goede huisvesting voor uw personeel? Maak dan gebruik van Flexrooms en neem contact met ons op!


Contactgegevens

Cor Schouten
0481 745 555
Stationsstraat 26
6662 BC   Elst
info@flexrooms.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.