Flexwonen.nu

Flexwonen.nu verhuurt en beheert hoogwaardige locaties voor uw arbeidsmigranten. Wij streven ernaar een voorbeeld te stellen voor goede en gedegen huisvesting voor arbeidsmigranten. Wij weten door onze jarenlange ervaring immers als geen ander, dat een goede plek om te verblijven niet alleen ten goede komt aan de arbeidsmigrant zelf. Maar ook aan de buurt en de prestaties op de werkvloer.

 

Verschillende huisvestingslocaties in Nederland

Flexwonen.nu heeft een ruim aanbod van accommodaties in verschillende regio’s. Wij bieden huisvesting voor uw buitenlandse uitzendkrachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en de regio Zeewolde. Daarnaast zijn we op diverse andere plaatsen actief om, in samenwerking met overheden en betrokken partijen, nieuwe huisvestingsoplossingen te bedenken. Uiteraard is de SNF-certificering de basis voor ons handelen.

 

Totaalpakket voor uitzendbureaus

Wij bieden een totaalconcept voor arbeidsmigranten. Dat is meer dan alleen correcte huisvesting. Zo spreken al onze beheerders de taal van herkomst, zodat we iedereen duidelijk op de hoogte kunnen stellen van woon- en leefregels en wegwijs maken in lokale gemeenschap. Verder bieden we zorgverzekeringen op maat en regelen we doktersbezoeken.

 

Trampoline Noordwijkerhout

trampoline1

In juni 2016 is dit fraaie huisvestingproject opgeleverd. Het bestaat uit 72 units met capaciteit voor 144 bewoners. Elke unit is volledig ingericht voor twee personen en voorzien van een eigen keukenblok en badkamer. Op het terrein zijn (voldoende) parkeerplaatsen, een ruime fietsenstalling en een sportveldje aangelegd. De beheerder van de Trampoline woont met zijn gezin op het terrein en is 24/7 aanspreekpunt voor de bewoners en de omgeving. De naam De Trampoline komt van het Poolse Trampolina dat springplank betekent.


ContactgegevensNico Geerlings
0252-341 475
Walserij 47
2211 SJ   Noordwijkerhout

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.