Gapph

Gapph Modular is jouw samenwerkingspartner op het gebied van modulair bouwen. Met alle specialismen – ontwerp, bouw, exploitatie én beheer – onder één dak, maken we van jouw vastgoedproject een gegarandeerd succes. Daarnaast biedt Gapph al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed-, leegstand èn woningbeheer.

1. Gapph Modular: juist nu

Modulair wonen is hét antwoord op de uitdagingen die de huisvesting in Nederland op dit moment kent. Er is een groot woningtekort en tegelijkertijd is er schaarste aan bouwmaterialen en bouwcapaciteit. Naast woningen biedt modulair bouwen uitkomst voor de ontwikkeling van werkruimtes, zorglocaties, scholen en noodopvang.

Daarom kies je voor Gapph Modular:

  • Eén adres voor al je ontwerp-, bouw-, exploitatie-, onderhoud- en beheeruitdagingen
  • Vertrouw op jarenlange ervaring en specialistische kennis
  • We ontwikkelen met aandacht voor mens en milieu

Wil je weten wat Gapph Modular kan betekenen voor jouw vastgoedproject? Neem dan contact met ons op.

 

Gapph: meer dan leegstandsbeheer

Gapph heeft een betrokken en sociale kijk op de vastgoed- en leegstandbeheermarkt en heeft een aantal diensten ontwikkeld die aansluiten bij de huidige vraag. Met diensten zoals beheer en exploitatie van herstructurerings- en gemengd wonen-projecten, studentenhuisvesting, huisvesting bijzondere doelgroepen en het risicodragend aanhuren van met name maatschappelijk vastgoed, biedt Gapph de branche maatwerkoplossingen voor elk leegstand- en vastgoedvraagstuk. Daarnaast geeft Gapph Together vorm en inhoud aan het sociale karakter, vergroot zij de leefbaarheid in de omgeving en zorgt voor een positieve energie en verbondenheid.

 

a. Gemengd wonen

Bij deze woonvorm brengen we tijdelijke bewoners die een maatschappelijke bijdrage willen leveren en bewoners die zelfstandig gaan wonen samen. Onze gemengd wonenprojecten bestaan uit ‘vragende’ en ‘dragende’ bewoners. Samen bouwen we met de bewoners en de maatschappelijke initiatieven aan een community en aan fijne en leefbare (woon)omgeving voor iedereen..

Voorbeeldproject de Liendert in Amersfoort                      Voorbeeldproject SoZa in Den Haag

       

 

b. Herstructureringsprojecten

Een herstructureringsproject van een straat of zelfs hele wijk zorgt ervoor dat woningen vaak voor langere tijd leeg komen te staan. Het risico op pandkrakers, vandalisme, brand en verloedering is dan enorm groot. Wij ondersteunen bij herstructureringsprojecten zodat de buurt veilig en bewoonbaar blijft.

 

c. Gapph Together

Naast het sociale karakter van de gemengd wonenprojecten, wordt verbinding vanuit Gapph Together gestimuleerd. Onze vastgoedbeheerders organiseren, vaak met de bewoners, leuke initiatieven. Denk aan het gezamenlijk aanleggen van moestuintjes of het pimpen van een algemene ruimte..

Ook weten wat wij op het gebied van leegstand- en vastgoedbeheer voor jouw panden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.


ContactgegevensJohan van Haaster
Algemeen directeur
06-31955774
Magistratenlaan 186
5223 MA   ‘s-Hertogenbosch
info@gapph.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.