Gapph

Gapph is jouw partner in vastgoedbeheer én modulair bouwen. Al meer dan 25 jaar bieden we innovatieve oplossingen voor vastgoed-, leegstand- en woningbeheer. Ons streven naar kwaliteit en de perfecte match tussen vraag en aanbod garandeert dat we altijd de passende oplossing vinden voor elke ruimte. Bij Gapph staan we voor vernieuwende ideeën. Daarom zijn we Gapph Modular gestart: de plek waar ontwerp, productie, bouw, exploitatie én beheer onder één dak samenkomen. Zo maken we van ieder vastgoedproject een succes.

Gapph Vastgoedbeheer: thuis in elke ruimte

Hoe langer een pand leeg staat, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Bij Gapph bieden we vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandsbeheer voor pandeigenaren. En hiermee helpen we meteen woningzoekenden en ondernemers door deze leegstaande gebouwen te beheren en tijdelijk te verhuren.

Deze aanpak zorgt niet alleen voor de veiligheid en het behoud van het pand, maar ook voor een levendige en bruikbare ruimte. We zoeken naar de perfecte match tussen opdrachtgevers, ondernemers en bewoners, zodat ieder leegstaand pand een nieuwe en waardevolle bestemming krijgt. Op deze manier verminderen we de risico’s en zorgen we ervoor dat ieder pand zijn waarde behoudt.

Gapph Together

Naast het beheren van (leegstaande) panden, vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Ondernemen met een sociaal hart vinden we bij Gapph belangrijk. Met Gapph Together zetten we ons voor een ander en verbeteren we de leefbaarheid in woon- en werkomgevingen. Dit doen we door het organiseren van sociale activiteiten en evenementen die de gemeenschap samenbrengen en versterken.

Want zeg nou zelf; iets goed doen voor een ander voelt toch goed? Een buurtborrel om elkaar beter te leren kennen, een kijkje nemen bij je creatieve buurman, kleding en speelgoed inzamelen voor kwetsbare gezinnen, jongeren met ouderen laten samenwonen om de eenzaamheid van oudere bewoners tegen te gaan, een leuke activiteit organiseren om mensen een dagje zonder zorgen te laten beleven. Dit sociale hart klopt bij Gapph.

Duurzaam en efficiënt bouwen met Gapph Modular

Modulair bouwen is het antwoord op het grote woningtekort en de schaarste aan bouwmaterialen en bouwcapaciteit. Om de huidige uitdagingen op de Nederlandse woningmarkt aan te pakken, hebben we daarom Gapph Modular gelanceerd.

De voordelen van modulair bouwen zijn groot:

  • Betaalbare en snelle productie;
  • Vergelijkbare uitstraling als reguliere bouw mogelijk;
  • Kwaliteit van permanente bouw;
  • Duurzame productie en lange inzetbaarheid;
  • De modules voldoen aan de Nederlandse standaarden;
  • In te zetten voor alle doelgroepen en bestemmingen.

Bij Gapph Modular geloven we dat de ontwikkeling van huisvesting in Nederland anders kan en beter verdient. Modulair bouwen is flexibel en biedt niet alleen oplossingen voor woonruimte, maar ook werkruimtes, zorglocaties, scholen en noodopvang. Gapph Modular is een samenwerking van alle specialismen die gecombineerd elke vastgoeduitdaging aan kan gaan.

 


ContactgegevensJohan van Haaster
Algemeen directeur
088 62 62 200
Magistratenlaan 186
5223 MA   ‘s-Hertogenbosch
info@gapph.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.