GOODMORNING

GOODMORNING is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dagelijks zijn er bij GOODMORNING meer dan 2.500 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk.

Vanuit 7 eigen vestigingen selecteren wij uitzendkrachten op basis van motivatie, kennis, ervaring, opleiding en taalvaardigheid. Vanzelfsprekend zorgen wij in Nederland voor persoonlijke begeleiding, goede huisvesting en een correcte beloning zodat wij uitzendkrachten langere tijd aan ons weten te binden. Wij ontzorgen hierbij onze opdrachtgevers en zijn uitgegroeid tot dé flexibele arbeidsspecialist.

 

Onze opdrachtgevers en werkgebieden

Zowel MKB-ondernemingen als multinationals weten ons al jaren te vinden. Dat komt doordat wij onze flexibele dienstverlening koppelen aan kennis van arbeidsrecht en actuele kennis van specifieke branches. Optimale toegevoegde waarde voor onze klanten. Dagelijks werken vele uitzendkrachten van GOODMORNING in diverse sectoren:

  • Techniek
  • Logistiek
  • Voeding
  • Tuinbouw

Onze opdrachtgevers kunnen met alle vragen op het gebied van flexibele arbeid bij ons terecht: zowel organisatorisch als financieel/juridisch hebben wij alle kennis in huis.

 

Ons netwerk

Wij beschikken over eigen wervingskantoren in Polen en Roemenië en zijn daardoor in staat om onze klanten snel geschikt personeel te leveren. In Nederland werken wij vanuit kantoren in Etten-Leur, Steenbergen en Zwijndrecht zodat wij altijd dicht bij onze klanten zijn.

 

Certificeringen

GOODMORNING is lid van de ABU en is NEN 4400-1 gecertificeerd. Met een stevige financiële basis zijn wij de perfecte partner voor iedere opdrachtgever.

 

Contact

Heeft u ook behoefte aan flexibele arbeid? Neem dan contact met ons op of klik hier.

GOODMORNING maakt deel uit van de Labour Power Company   


Contactgegevens



Eefke Visser-Bierbooms
Operationeel directeur
088-500 88 55
Penningweg 25
4879 AE   Etten-Leur
info@goodmorning.eu

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.