HOBIJ

HOBIJ is een uitzendbureau, waar vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten.

Meer dan 3.000 arbeidskrachten zijn dagelijks aan de slag via HOBIJ, voor Nederlandse bedrijven in de sectoren waarop wij ons focussen: food, industrie, techniek en logistiek. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we geschikt en gemotiveerd personeel kunnen vinden en trekken wij goed opgeleide Europese werknemers uit binnen- en buitenland voor onze opdrachtgevers aan.

 

Een extra stap

Never stop growing is ons motto. Een motto dat letterlijk in het DNA van HOBIJ en al onze werknemers is verweven. Groei bereik je door bereid te zijn die stap extra te zetten. Dat doen wij zelf, dat doen wij voor de bedrijven waarmee wij werken en dat doen wij voor de flexwerkers die dag in dag uit voor ons aan de slag gaan. Wij stimuleren hen om zich te ontwikkelen, bieden hen cursussen aan, coaching, opleidingen en leertrajecten. Maar indien nodig helpen wij onze flexwerkers ook aan goede woonruimte, en regelen we vervoer, papieren, huisvesting en andere rompslomp. Zodat onze flexkrachten zich kunnen concentreren op dat waar zij goed in zijn.

 

Goed werkgeverschap

HOBIJ vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Bij HOBIJ kunnen we met recht zeggen dat we een stap extra zetten in de zorg voor personeel. Het ultieme doel? De beste werkgever zijn binnen de flexbranche.

 

Certificeringen

 

De huisvesting van flexmigranten

Voor flexmigranten regelt HOBIJ de huisvesting, tenzij zij het liever zelf regelen. Wij streven ernaar ze dichtbij de werkplek te huisvesten zodat zij de mogelijkheid hebben per fiets naar de werkplek te komen.

HOBIJ maakt deel uit van de Labour Power Company     


ContactgegevensNick Rooijens
Manager Huisvesting
+31 413 870 000
Heilig Hartplein 1
5462 EA   Veghel
info@hobij.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.