Hodes Huisvesting

Wij bouwen niet voor de eeuwigheid, maar voor de toekomst. En omdat de toekomst steeds minder voorspelbaar wordt, bouwen wij flexibel, duurzaam en betaalbaar. Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Daar gaan we voor. Elke dag weer!

Hodes Huisvesting is aanbieder van flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting speciaal voor de markten leren, recreëren, wonen & zorg. We hebben onze jarenlange kennis en ervaring in de woning- en utiliteitsbouw doorvertaald in onze industriële bouwconcepten. Op basis van deze bouwconcepten ontwerpen, realiseren en beheren wij eenmalige projecten samen met architecten die vertrouwd zijn met de industriële bouw. Daarnaast kunt u ook kiezen voor projectoverstijgende producten zoals de zorgkamer, miniwoning en basiswoning. Afhankelijk van de gewenste gebruiksperiode en het budget realiseren we uw huisvesting conform het permanente of tijdelijke Bouwbesluit. Hieronder een greep uit onze productenlijn 2021.

 

Hodes Miniwoning – nu en straks, hier en daar

Voor alleenwonenden of starters is het vaak lastig om geschikte huisvesting te vinden. Prijzen van traditionele koopwoningen zijn te hoog en wachtlijsten voor huurwoningen te lang. Minimalistisch wonen is het nieuwe wonen. Met ruimte om te wonen, slapen, wassen, koken en opbergen biedt deze miniwoning alles wat u nodig heeft. De woning bestaat uit één vaste module met een moderne, eigentijdse uitstraling en is leverbaar in twee varianten van ±27m2 of ±33m2. Voor de uitstraling van het interieur kunt u kiezen uit drie woonstijlen: Nature, Modern en New Classic. De Hodes Miniwoning is vrijstaand, geschakeld en gestapeld tot 3 bouwlagen te plaatsen. De woning voldoet aan het permanente Bouwbesluit, maar is goed aan te passen naar het tijdelijke Bouwbesluit. De woning ontwikkelt zich mee met veranderende behoeften en nieuwe innovaties. Bekijk de plattegronden en meer specificaties van de miniwoning op de Hodes producten website.

 

Hodes Basiswoning – doordacht en betaalbaar

Soms is het nodig om snel te schakelen. Om op korte termijn huisvesting te realiseren. De Hodes Basiswoning is een doordachte meerpersoonswoning met een entree, een woonkamer met keuken, berging, één of twee slaapkamers, een badkamer en toilet. De woning bestaat uit twee modules met een eigentijdse moderne uitstraling en is leverbaar in drie varianten: ±41m2, ±54m2 en ±65m2. Voor de uitstraling van het interieur kunt u kiezen uit drie woonstijlen: Nature, Modern en New Classic. De basiswoning is ook prima te combineren met de Hodes Miniwoning. De Hodes Basiswoning is vrijstaand, geschakeld en gestapeld tot 3 bouwlagen te plaatsen. De woning voldoet aan het permanente Bouwbesluit, maar is goed aan te passen naar het tijdelijke Bouwbesluit. De woning ontwikkelt zich mee met veranderende behoeften en nieuwe innovaties. De woning biedt u permanente flexibiliteit. Bekijk de plattegronden en meer specificaties van de basiswoning op de Hodes producten website.


ContactgegevensAntonie ter Harmsel
Directeur
+31 (0)6 129 22 157
Nieuwenkampsmaten 14
7472 DE   Goor
info@hodes-huisvesting.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.