HollandHousing

HollandHousing heeft oog voor goede huisvesting van flexkrachten in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Onze expertise en ervaring ligt in het huisvesten van arbeidsmigranten en flexkrachten voor de branches industrie, logistiek, tuinbouw, packaging en food in Zuidwest-Nederland.  Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om passende oplossingen te creëren voor zowel het bedrijf wat goede huisvesting zoekt voor haar flexkrachten als de vastgoedaanbieder. Samen gaan we voor thuisvesting!

Onze werkwijze als u huisvesting zoekt

Na een kop koffie tijdens de kennismaking gaan we gericht voor u op zoek binnen ons uitgebreide netwerk. We leggen u een passend aanbod voor en brengen u vervolgens in contact met partijen die bij u matchen. Is de perfecte match gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat de onderhandeling, contractondertekening en afwikkeling soepel verloopt. Over de randvoorwaarden hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar weten wij met onze ruim 20 jaar ervaring alles vanaf en adviseren we u – gevraagd of ongevraagd – graag over!

 

Onze werkwijze als u huisvesting aanbiedt

HollandHousing heeft alles in huis om een perfecte match te maken voor de verhuur van uw vastgoed. Van een leegstaande woning, tot aan een hotel of de (her)ontwikkeling van vastgoed. We hebben uitgebreide ervaring in het huisvesten van internationale medewerkers en we gaan maar al te graag gericht voor u op zoek naar een passende partij. We zorgen dat het complete proces van zoektocht en matchmaking tot aan onderhandeling, ondertekening, oplevering en afhandeling op rolletjes verloopt.

 

De voordelen van HollandHousing op een rij

  • Ervaren matchmakers: meer dan 20 jaar ervaring in het succesvol koppelen van vraag en aanbod
  • Passie voor huisvesting: huisvesting zit in ons bloed en matchmaking is wat wij het liefste doen!
  • Betrokken partner: we helpen, matchen en adviseren van A tot Z. Voor, na en tijdens de zoektocht!
  • Uitgebreid netwerk: wij zijn meer dan thuis in het wereldje waardoor we onze klanten goed én snel kunnen matchen
  • 100 and counting…: Intussen zijn we goed voor 2.100 gerealiseerde plaatsen door heel Nederland
  • Persoonlijke aanpak: wij staan altijd open voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


ContactgegevensRandolf de Jong
06-82 85 5000
Seggelant-Noord 6
3237 MG   Vierpolders
randolf@hollandhousing.work

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.