Homevast Development

Als specialist op het gebied van unitbouw worden we regelmatig ingeschakeld bij noodopvang of tijdelijke huisvesting. Daardoor weten wij als geen ander wat hierbij komt kijken. Wij kunnen 20 - 50 units per week leveren, ook in gebieden zonder ondergrondse infrastructuur!  

 

De Homevast TSS – Unit

De TSS units van Homevast zijn ontworpen voor de inzet van tijdelijke huisvesting voor een- of tweepersoons huishoudens. Daar waar gemeenten niet kunnen voorzien in tijdelijke en betaalbare verblijfsruimte voor urgente gevallen (scheidingen, noodopvang etc.) bieden de TSS units de oplossing. Zij worden succesvol voor dit doel ingezet in tal van plaatsen.

homevast-development1 homevast-development2

De TSS unit is een winterhard bouwwerk dat valt onder de categorie “verplaatsbare recreatie middelen” en is derhalve tot 50 m2 niet bouwvergunning plichtig. Een enkele studio is 25 m2 maar kan simpel tot 50 m2 worden uitgebreid. De bouwhoogte bedraagt maximaal 3.50m. Anders dan de gebruikelijke containerbouw heeft de TSS studio een architectonisch verantwoord ontwerp dat in elk landschap inpasbaar is. Door zijn simpele verplaatsbaarheid is maximale flexibiliteit gewaarborgd.

Downloads:

Technische omschrijving TSS Unit
Prijslijst TSS Unit – okt 2015

 

Andere woonunits van Homevast Development

homevast-development3 homevast-development6 homevast-development7

homevast-development4  homevast-development5

 


Contactgegevens

Arnold Weijs MBA
06-46632888
Zevenbergjesweg 15
3781 NV   Voorthuizen

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.