Ideko

Geef een bestaand gebouw een nieuwe toekomst, kies voor een flexibele herbestemming met BLX®. Een snelle duurzame oplossing.

 

Flexibele ruimte BLX®

Met BLX® speelt u uiterst eenvoudig en bovendien verantwoord in op de actuele vraag naar ‘ruimte’. Of dit nu woonruimte, kantoorruimte of winkelruimte betreft. BLX® is een flexibele unit, volledig modulair, waarmee u binnen een bestaand gebouw eenvoudig en snel separate ruimten creëert. BLX® tast hierbij de bestaande bouwkundige situatie van het gebouw niet aan. Het gebouw kan te allen tijde weer eenvoudig in de originele staat worden gebracht.

Standaard afmetingen van de BLX® zijn 3 x 2,5 meter, daarnaast zijn er ook halve BLX® units leverbaar. Door de BLX® units naar eigen inzicht te combineren ontstaat er een volwaardige woonruimte, werkruimte en/of winkelruimte die volledig is afgestemd op de wensen van de gebruiker.

ideko1

Landelijk serviceprogramma

Ongelukje of toch liever een andere kleur wand, vloerbedekking, etc. Met het landelijke serviceprogramma bent u verzekerd van snelle service bij u op locatie. Via www.mijnblx.nl heeft de gebruiker toegang tot een persoonlijke BLX®-pagina. Hier kunnen zaken als kleurensamenstelling, vloerafwerking, verlichting, etc. zelf door de gebruiker worden gekozen. Optioneel zijn er via mijnBLX.nl originele BLX® meubels te bestellen waarmee de ruimte binnen de BLX® optimaal wordt benut.

 

Projectaanpak

Tijdens de eerste kennismaking worden, geheel vrijblijvend, zorgvuldig de mogelijkheden en het plan van aanpak besproken. Afhankelijk van de locatie, uw wensen en het geldende bestemmingsplan bepalen we samen het vervolgtraject. Zit u niet te wachten op wederverhuur. Wij beschikken over een groot netwerk van vastgoedbeheerders die in dit dienstenpakket kunnen voorzien.

www.idekointerieurbouw.nl


Contactgegevens

Martin Schipper
078 615 52 82
Ketelweg 24B
3356 LE   Papendrecht

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.