IDHS Exclusives

IDHS Exclusives bouwt slimmer, sneller én schoner dan traditionele bouw. Innovatieve, modulaire huisvestingsoplossingen als antwoord op de huidige woningproblematiek en bovenal een goede langetermijn investering met high return on investment.

IDHS, international domestic housing solutions, bouwt gunstig ten opzichte van de doorsnee modulaire bouwer, maar wél met hoogwaardige kwaliteit. Doordat IDHS Exclusives in het ontwerp met prefab tekenelementen en met een lego georiënteerde denkwijze werkt, kunnen wij in het voortraject samen met de klant tijd besparen én eenvoudig schakelen om in grote aantallen snel en voordelig te produceren.

Modulaire oplossingen

IDHS Exclusives heeft een prefab huisvesting aanbod ontwikkeld bestaande uit een drietal modulaire oplossingen. Hierdoor zijn wij multifunctioneel inzetbaar en kunnen wij een vraag op de markt beantwoorden met een duurzame footprint. Met gebruik van:

  1. comfortabele en gelijktijdig hufterproof materialen, ontworpen door jarenlang ervaring in design en architectuur
  2. een breed netwerk aan relaties op het gebied van huisvesting op landelijk niveau en een netwerk van zowel nationale als internationale leveranciers
  3. alle kennis snel en efficiënt onder één dak

heeft IDHS Exclusives de mogelijkheid een turnkey product tegen marktconforme prijzen aan te bieden.

 

Engineering voor veiligheid

Bij IDHS Exclusives leggen we de nadruk op grondige engineering van onze units. We voeren constructieberekeningen uit om de stabiliteit te waarborgen, met name in verband met weersinvloeden zoals wind. We houden ons strikt aan de Nederlandse regelgeving voor het bouwen van tijdelijke units en zorgen voor een zorgvuldig ontworpen fundering. Daarnaast besteden we aandacht aan brandveiligheid en vluchtroutes om de veiligheid van bewoners te garanderen. Ook tijdens de realisatiefase nemen we passende veiligheidsmaatregelen om ongelukken te voorkomen.

 

IDHS EXCLUSIVES

Geheel conform de Nederlandse bouweisen en SNF-normering, staan wij voor betaalbare kwaliteit, voor elke doelgroep en iedere functie. Wij bieden:

  • Turnkey solutions
  • Een eigen bouw, engineer en management afdeling in huis
  • Naast de realisatie van huisvestingslocaties, ook ontzorging op het gebied van technische dienst, schoonmaak en compleet beheer
  • Een eigen interieurlijn die tesamen met de units of los kan worden geleverd
  • Units ontworpen met een SNF+ normering. Dit houdt in dat wij toekomstige restricties en normeringen hebben meegenomen in onze constructies en designs

Wij denken graag een stap vooruit.


ContactgegevensRené Derksen
Founder
+31(0)613 422 097
Dijksestraat 45
6942 GB   Didam
info@idhs-exclusives.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.