IDHS

IDHS: The key to your new home

Bij IDHS beschikken we over een ruim aanbod aan woningen over de hele BeNeLux. Of het nu gaat om een eengezinswoning of appartement of een vakantiepark of (labour)hotel: bij IDHS bent u aan het juiste adres.

Onze woningen beschikken over sanitair, keuken, woonruimten en één of meerdere slaapkamers. Daarbij is onze huisvesting flexibel te huren. Dat resulteert in een snelle doorloop en beschikbaarheid.

 

Enkele huisvestingsmogelijkheden

Bij IDHS beschikken we over een grote variëteit aan woningen zoals:

  • (Labour)hotels: naast studio’s beschikken deze locaties over gemeenschappelijke ruimtes als een wasserette, ontspanningsruimte en fitness.
  • Mobile Homes: deze zijn ruim opgezet en hebben een moderne uitstraling. Daarnaast zijn deze volledig ingericht en voorzien van een tuin.
  • Recreatieparken: deze woningen verhuren we aan bedrijven die arbeidsmigranten willen huisvesten en voldoen uiteraard aan de normen van de SNF.

 

 

Beheer: meer dan alleen huisvesting

Wij zetten ons in dat al onze gasten zich welkom voelen en het aan niets ontbreekt. Daarom zetten we in op excellent beheer. Denk hierbij aan:

  • Een bovengemiddeld comfort en hygiëne: hiervoor is professioneel beheer én begeleiding op maat van enorm belang.
  • Een hoge kwaliteit van huisvesting door het bieden van faciliteiten en activiteiten in de buurt.
  • De zorgvuldige inzet van meertalige beheerders: zij zijn 24/7 bereikbaar en dragen zorg voor het welzijn van onze bewoners.
  • Veiligheid en onderhoud van de huisvesting door onze technische dienst, die werken volgens de SNF-normen
  • Onze schoonmaaktak: hun werkzaamheden zijn volledig gericht op het borgen van het welzijn van de bewoners en het maximaliseren van wooncomfort

       

Meer weten?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


ContactgegevensRené Derksen
Founder
+31(0)613 422 097
Kerkhuisstraat 20
7037 DE   Beek
info@idhs.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.