IMC cross-border business NV

Betaalbare huisvesting

Wij bieden de perfecte oplossing in Nederland en Europa voor de steeds grotere vraag naar huisvesting van onder meer arbeidsmigranten en dat op een betaalbaar niveau. Samen met onze architecten en ingenieurs ontwikkelen wij op basis van uw behoefte een realistisch concept en in het vervolg daarop een passend tijdelijk gebouw. Onze specialisten verzorgen de vergunningen en de plaatsing van het gebouw. De door ons geleverde gebouwen voldoen aan de wettelijke eisen, zijn comfortabel en veilig.

Onze ambitie en verantwoordelijkheid

Iedere vraag naar tijdelijke of permanente huisvesting zien wij als een uitdaging. Kostenefficiëntie, flexibiliteit, mobiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de kernbegrippen en de dagelijkse meetlat voor ons werk. Vanaf 2012 werken wij met onze internationale partners – architecten, ingenieurs, productiebedrijven en financieringsexperts – permanent samen. Voor iedere doelstelling kiezen wij de beste samenstelling van het team en het team levert het beste product voor onze klant. En wij (IMC) zijn als projectverantwoordelijke van begin tot eind uw directe aanspreekpartner!

 

Van tijdelijke kantoorruimte tot huisvesting

Of het nu gaat om de aanschaf van een tijdelijk kantoor of technische ruimte, of om speciale oplossingen voor huisvesting of accommodatie, de uitdagingen zijn altijd vergelijkbaar. Er moet immers altijd snel een flexibele en duurzame oplossing worden geboden. En dat geldt niet alleen voor het technische realisatie, maar ook voor het financiële plaatje. IMC is daarbij uw betrouwbare partner!


ContactgegevensH. Joachim Bieber
Director
'+31(0)6 249 387 17 of +31(0)20-312 05 01
Arena Boulevard 65-71
1101 DL   Amsterdam

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.