Job Invest

Job Invest is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

 

We Invest In Your Job!

Job Invest is volledig NEN-gecertificeerd, heeft bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal) en ontzorgt, ondersteunt en begeleidt op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van recruiters lukt het telkens weer om de beste medewerker en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

Job Invest zorgt voor een zorgeloze en snelle invulling van uw zoektocht naar de juiste uitzendkrachten. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen, kunnen wij volgens een op maat gemaakt proces en met volledige focus op zoek gaan naar de meest geschikte uitzendkrachten. Wij ontzorgen op het gebied van:

  • techniek
  • productie,
  • logistiek
  • zakelijke dienstverlening

Van LBO- tot WO-niveau. Per vakgebied wordt vanuit een gespecialiseerd team van gedreven recruiters telkens weer de beste uitzendkrachten geworven voor uw organisatie.

 

Inhouse recruitment partner

Met het Inhouse Recruitment Partner plan haalt u onze kennis en expertise direct in huis! Job Invest is namelijk de specialist in het werven van personeel, passend bij uw vacatures en organisatie. De recruiter opereert onder uw naam en zal ook alle kennis en ervaring met u delen. Op deze manier wordt uw werving en selectie op een professionele en kwalitatieve manier uitgevoerd en leert uw organisatie ook onze werkwijze kennen. Dit biedt voordeel op zowel de korte- als lange termijn.

 

Contact

Wilt u vrijblijvend een aanvraag voor uitzendkrachten delen? Vul dan het in deze link opgenomen formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het aanmelden is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Ook voor uw tijdelijke krachten!

Job Invest maakt deel uit van de Labour Power Company


ContactgegevensLuc Boers
directeur
+31 (0)73 711 37 12
Rietveldenweg 40
5222 AR   ‘s-Hertogenbosch
info@jobinvest.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.