Kobus

Wij denken en werken mee aan de oplossing van personele vraagstukken en uitdagingen in de AGF. Van advies tot bemiddeling. Van opleiding tot poolmanagement. Vanuit een diepgaande kennis van de sector en geloof in goed werkgeverschap helpen wij onze opdrachtgevers en kandidaten met een pro-actieve, enthousiaste en altijd resultaatgerichte benadering.

Kobus Personeel & Organisatie ontstond in 1999. Er was behoefte aan een bedrijf dat de totale zorg van tijdelijk personeel uit handen kon nemen. Een bedrijf dat de gehele vraag kon coördineren, de planning kon verzorgen en de begeleiding van de tijdelijke werknemers voor haar rekening kon nemen.

 

AGF en Barendrecht

Gezien onze locatie midden op het handelscentrum voor de groente en fruit in Barendrecht, zijn wij grotendeels werkzaam voor de aardappel, groente en fruit branche (AGF). Voor de begeleiding van operationele processen richten wij ons ook op het gebied rond Barendrecht. Voor de werving & selectie van personeel voor vacatures waarbij speciale vakkennis wordt gevraagd, werken wij voor bedrijven gevestigd door het gehele land.

 

Niet alleen AGF

Vanwege onze formule waarbij wij buiten ons netwerk ook dagelijks met een groot aantal uitzendorganisaties contact hebben, zijn wij in staat op elk niveau en voor iedere branche te selecteren. Vooral de snelheid en de brede keuzemogelijkheden in onze dienstverlening, zorgen ervoor dat ons werk zich ook uitstrekt naar andere bedrijfstakken.

 

Diensten

  • Uitzenden/tijdelijk personeel: wij zijn al jaren de specialist in de regio Barendrecht op het gebied van personeelszaken voor bedrijven binnen de AGF-branche.
  • Werving en selectie: door onze up-to-date kennis en ervaren personeel kunnen wij organisaties uitstekend ondersteunen bij de werving en selectie van personeel.
  • Poolmanagement: veel tijdelijk personeel? Wij kunnen het poolmanagement verzorgen. Vooral bij bedrijven die te maken hebben met seizoensdrukte nemen wij regelmatig de planning over.
  • Personeelsbegeleiding/outplacement bij reorganisatie: doordat onze mensen vaak ook uw vaste personeel kennen, kunnen wij bijvoorbeeld bij het inkrimpen van een afdeling een vertrouwelijke rol spelen. Ons geografisch geconcentreerde netwerk biedt de mogelijkheid vergelijkbare en passende vacatures aan te bieden.
  • Payrolling: doordat wij ons richten op het begeleiden van personeel en daarbij ook de gehele administratieve processen uit handen nemen, is payrolling een logische aanvulling. Bij payrolling regelt de opdrachtgever zelf de werving en selectie van een kandidaat. Wij verzorgen vervolgens de salarisadministratie.
  • Opleidingen: in samenspraak met opdrachtgevers verzorgen wij vanaf 2012 scholing van medewerkers in de opleidingsruimte bij ons op kantoor. In samenwerking met opleidingsinstituut SVO bieden we diverse opleidingen aan.

 

Contact

Meer weten wat Kobus voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via de contactpagina op de website of de gegevens in de rechterkolom.

Kobus maakt deel uit van de Labour Power Company


ContactgegevensOnno Kobus
directeur
0180 – 626 122
Koopliedenweg 20
2991 LN   Barendrecht
contact@kobusbv.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.