Labour Power Company

De Labour Power Company is een groep bedrijven verspreid door Nederland, die gespecialiseerd is in de bemiddeling van flexkrachten. Wij ondersteunen opdrachtgevers in onder andere de glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek, industrie en technische sectoren.

Wij staan opdrachtgevers bij in het complete personeelsvraagstuk als full-service dienstverlener en continue partner. Dit doen wij door te zorgen voor:

  • Werk
  • Het begeleiden van flexkrachten
  • Ontwikkeling en opleiding van flexkrachten
  • Huisvesting, indien nodig
  • Vervoer, passend bij de afstand
  • Desgewenst planning en regie op processen

Schaalgrootte voor goed werkgeverschap

Wij kiezen voor ondernemerschap zo laag mogelijk in de organisatie en maken optimaal gebruik van de gezamenlijke schaalgrootte op het gebied van huisvesting, recruitment, planning, ICT en inkoop. Goed werkgeverschap is een gemeenschappelijke deler. We willen mensen niet alleen een baan bieden maar liever nog een loopbaan. Dit doen we door in beeld te brengen wat mensen kunnen en wat mensen willen. Hier wordt vervolgens een loopbaantraject op uitgezet waarbij de gemeenschappelijke academy een belangrijke rol speelt.

De Labour Power Company is aangesloten bij de ABU en alle aangesloten bedrijven beschikken uiteraard over het SNA keurmerk. Als we huisvesting aanbieden voldoet die tenminste aan het SNF-keurmerk

 

De volgende bedrijven maken deel uit van de LPC groep

 

                

 

                  

 

                  

 

Waar vindt u ons?

 

Onze kantoren zijn o.a. gevestigd in Aalsmeer, Apeldoorn, Barendrecht, Denekamp, Echt-Susteren, Etten-Leur, Hoogeveen, ‘s-Hertogenbosch, Steenbergen, Veghel, Vorden, Zwijndrecht.


Contactgegevens

Penningweg 25
4879 AE   Etten-Leur
info@lpcompany.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.