Logejo

Logejo geeft invulling aan de enorme huisvestingsopgave van meer dan een half miljoen EU-arbeidsmigranten in Nederland. Samen met gemeenten, vastgoedeigenaren en werkgevers ontwikkelen, exploiteren en beheren wij kwalitatieve en beheersbare huisvestingslocaties. Wij hebben ons gecommitteerd aan de uitdaging om de huisvestingsbranche te professionaliseren. Doet u met ons mee?

Logejo  gelooft dat de huidige vastgoedmarkt enorm veel kansen biedt voor kwalitatieve huisvesting van arbeidsmigranten. Zij vormen ook belangrijke kandidaten voor de transformatie van leegstaand (maatschappelijk) vastgoed. Naast getransformeerde objecten kent de huisvestingsportefeuille van Logejo bovendien talloze nieuwbouwprojecten die als best practice  gelden in de branche. Drie pijlers zijn essentieel voor een succesvol huisvestingsproject:

 

  1.  Uitblinken in vastgoedontwikkeling

Elk ontwikkelproject valt of staat met het vermogen om behoeftes van de doelgroep als een stuk uit een puzzel aan te laten sluiten bij haar omgeving. Logejo heeft een team van specialisten dat zich beweegt in het spanningsveld van beleggers, overheid en werkgevers. Zij hebben expertise op het gebied van projectontwikkeling, openbaar bestuur en recht. Dit team legt zich volledig toe op samenwerking met alle actoren in het ontwikkelproces.

 

  1. Uitmuntend technisch en operationeel beheer

Op de eerste plaats betekent dit een huisvestingslocatie die voor 100% bonafide is en voldoet aan vigerende wet- en regelgeving en aan de strenge normen van het SNF-keurmerk. Daarbovenop stellen we in overleg met de vastgoedeigenaar, gemeente en instanties duidelijke huisregels op die worden gehandhaafd door onze meertalige beheerders. Bovendien vinden er wekelijks inspecties plaats en voeren we technisch beheer uit.

 

  1. Gezond exploitatiemodel

Een half miljoen arbeidsmigranten. Een  omvangrijke, maar vaak ook onzichtbare groep. Logejo heeft direct toegang tot het grootste gedeelte van deze markt en werkt samen met gerenommeerde werkgevers en uitzendbureaus. Dit stelt ons in staat de arbeidsmigranten in uw regio te bereiken. Logejo investeert intensief in juridische vaardigheden, communicatie, vastgoedontwikkeling en –beheer.

Tijdens een oriënterend gesprek met een van onze huisvestingsspecialisten maken we samen inzichtelijk:

  • Hoe de lokale markt in elkaar zit
  • Welke kansen er binnen uw gemeente liggen voor kwalitatieve huisvesting
  • Welke oplossingen er zijn voor problemen omtrent huisvesting van arbeidsmigranten in uw gemeente

 

Best practice: Logejo locatie Boskoop

Medio 2015 is Logejo locatie Boskoop opgeleverd. Deze accommodatie biedt plek aan de EU-arbeidsmigranten die werkzaam zijn in Alphen a/d Rijn en omliggende gemeenten.  Het project bestaat uit twee delen. Een getransformeerd voormalige kantoorgebouw dat plaats biedt aan 166 personen en een nieuwbouwlocatie  gerealiseerd door unitbouw met plaats voor 184 personen.Logejo 1

 


Contactgegevens

Niels Basten
06-14423016
Markt 43
5554 CA   Valkenswaard
info@logejo.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.