Maxxy Vastgoed

Maxxy maakt verhuren en huren eenvoudig in omgeving Wateringen, Rotterdam en omstreken. Met ons aan uw zijde, geniet u van volledige transparantie, optimale rendementen en naadloze service. Vertrouw op onze expertise en ontdek de stressvrije, rendabele vastgoedervaring die Maxxy belooft.

Maximale service, maximale tevredenheid!

Maxxy is ontstaan uit de visie om het proces van huren en verhuren te simplificeren en meer inzichtelijk te maken. Of u nu zoekt naar woonruimte voor uw medewerkers of een verhuurder bent, wij zijn uw betrouwbare partner.

Maxy staat voor:

  • Transparantie: Bij Maxxy houden we van helderheid. Elke stap die we zetten, elke keuze die we maken, u bent er altijd van op de hoogte.
  • Eenvoud: Wij maken het verhuren of huren eenvoudig. U kunt achterover leunen terwijl wij het werk doen – het is zo simpel.
  • Hoog rendement: Maximaliseer uw investering met Maxxy. Wij zorgen ervoor dat u optimaal profiteert van uw vastgoed, zonder dat u er omkijken naar heeft.

 

Huisvest uw personeel met Maxxy

Maxxy Vastgoed biedt de oplossing met onze service voor personeelshuisvesting. Of u nu op zoek bent naar appartementen of vrijstaande woningen, voor korte of lange termijn, wij bieden de flexibiliteit en transparantie die u nodig heeft. Geen vraag is voor ons te groot, en wij hebben altijd een breed en passend aanbod. Ons aanbod is compleet ingericht en voldoet aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF).

 

Verhuur uw woning eenvoudig met Maxxy

Heeft u een woning in Rotterdam, Wateringen of omstreken die leeg staat? Door onze unieke werkwijze ten opzichte van traditionele makelaars maakt Maxxy van die woning een betrouwbare bron van huurinkomsten. U krijgt een mooi rendement, zonder stress. We werken met volledige openheid, zodat u ons zonder zorgen uw woning kunt toevertrouwen. We behandelen uw huis met respect en doen al het werk rondom de verhuur voor u. Maxxy regelt het voor u, zodat u ontspannen kunt profiteren.

Meer informatie over ons of onze diensten? Neem contact met ons op!


ContactgegevensMazlum Dogan
Algemeen Directeur
+31(6) 390 85 263
Maaslandseweg 5
2291 PH   Wateringen
info@maxxyvastgoed.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.