Mill Home

Mill Home is een producent die gespecialiseerd is in het maken van verplaatsbare Tiny Houses. Met ons modulaire systeem kun je zelf je eigen Tiny House samenstellen. De woningen krijgen een ‘eigen karakter’ vanwege de warme houtsoorten die gebruikt worden.

Dream Tiny House

Met ons modulaire systeem kun je van alles maken. Van piepkleine huisjes tot riante tijdelijke woningen, alles is mogelijk. Denk aan een B&B, starterswoning, werkplek, atelier, doorzonwoning, studentenwoning noem maar op. Ook de ramen en de openslaande deuren zijn vrij te kiezen zodat je er helemaal je eigen plekje van kunt maken. We denken graag met je mee!

Single Tiny House

De Single is een Tiny House speciaal ontwikkeld voor éénpersoonshuishoudens (zoals studenten en young professionals). Het compacte ontwerp zorgt voor een betaalbare en gemakkelijk verplaatsbare woning die snel inzetbaar is.

mill-home1 mill-home2

De prachtige Tricoya afwerking is onderhoudsvrij en gaat met de tijd vergrijzen. De Tiny houses zijn als wind- en waterdicht casco (zonder interieur) en kant- en klaar (incl. interieur) te verkrijgen.

Lengte: 4.50 meter; Breedte: 2.56 meter; Hoogte: 3.68 meter.
Casco vanaf: € 14.995 excl. BTW; Compleet vanaf: € 27.995 excl. BTW.

Duo Tiny House

Deze royale Tiny woning is speciaal ontworpen voor stellen en kleine gezinnen. Of een heerlijk huis voor iedere Tiny House lover die van een beetje meer ruimte houdt en toch ‘tiny’ wil wonen!

mill-home3 mill-home4

Door de techniek van dampdicht bouwen is het mogelijk een ideaal klimaat in onze Tiny Houses te realiseren. Wij doen dit door middel van een infrarode vloerverwarming en een CO2 en RV-geregeld ventilatiesysteem. Dit ventilatiesysteem heeft tevens een warmteterugwinning systeem wat de verse lucht opwarmt met de ver- vuilde afgezogen lucht. Het geheel wordt geregeld met een “slimme” thermostaat. De combinatie van zeer goede geïsoleerde dampdichte panelen in combinatie met een geavanceerde klimaatbeheersing zorgen voor een aangenaam klimaat met een minimaal aan energie verbruik.

Al onze productieprocessen zijn KOMO® gecertificeerd. Het gebruikte plaatmateriaal van Mill Panel is altijd FSC® gecertificeerd en ook afkomstig van plantage hout. Duurzamer kan bijna niet.

Lengte: 8.40 meter; Breedte: 2.92 meter; Hoogte: 3.83 meter.
Casco vanaf: € 26.995 excl. BTW; Compleet vanaf: € 43.995 excl. BTW

 


Contactgegevens

Rob Besemer
Directeur
0485-315968
Eerste Industrieweg 7
5451 GV   Mill
info@millhome.nl