Mployment Housing

Mployment Housing verhuurt en beheert hoogwaardige flex-woon locaties voor arbeidsmigranten. Wij staan voor gedegen huisvesting voor arbeidsmigranten. Mployment Housing kan (internationale) uitzendbureaus en bedrijven bijstaan met diverse pakketten.

huizengoed1-2

Wij hebben drie uitgangspunten:

 

Betrouwbaarheid

Er zijn goede relaties met gemeenten. De huisvesting voldoet aan de eisen van het SNF keurmerk. De panden zijn hygiënisch en voldoen aan de standaarden voor een goede leefomgeving.

 

Flexibel

Mployment housing denkt met je mee. Aangezien we niet direct verbonden zijn met uitzendbureaus is Mployment Housing onafhankelijk. Er ontstaan daarom geen extra belangen.

 

Ontzorgen

Een arbeidsmigrant heeft al genoeg zorgen doordat hij/zij moet wennen aan een nieuwe cultuur. De zorgen om een goede levensstandaard en een dak boven het hoofd nemen wij weg.

 

Met ons bent u klaar voor de toekomst

Mployment Housing kan de druk van huisvesting wegnemen bij bedrijven of uitzendbureaus. Zowel op reguliere basis als wanneer er door piekmomenten een krapte ontstaat in de huisvesting, is Mployment Housing de partij die klaar staat. Mployment is flexibel en denkt aan alle partijen. Niet alleen aan de werkgever, maar bovenal aan de werknemer.

Mployment is ook klaar voor de eisen die het Ministerie van Sociale Zaken vanaf 1 januari 2017 aan de huisvesting stelt, als de werkgever wil verrekenen met het loon:

  • Uiteraard voldoet onze huisvesting aan het SNF keurmerk
  • De arbeidsmigrant kan zelfstandig een pand of ruimte huren

 

 

 


ContactgegevensMichael van der Laan
0252-745120
Hyacinthenlaan 2 T
2182 DE   Hillegom
info@flexhousing.eu

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.