MV MiniVilla

Wij ontwikkelen, bouwen en plaatsen MiniVilla’s: kleine woningen voor studenten, starters, overbruggers, mobiele werkers, expats en alleenstaande ouderen.

Complete demontabele woning

De Mini Villa is een demontabele woning, met alle voozieningen die je nodig hebt. De villa’s kunnen vrijstaand midden in een landschap worden gezet, als echte villa’s. Maar als je op zoek bent naar een woning met iets meer ruimte of als je met vrienden wilt samenwonen dan kunnen er meerdere villa’s aan elkaar gekoppeld worden. Ook naast elkaar plaatsen met een gemeenschappelijke tuin is een mogelijkheid.

mv-minivilla1 mv-minivilla2

De keuken en badkamer bevinden zich op de begane grond, net als een gezellige zithoek die ook als werkruimte gebruikt kan worden. Dankzij een speciaal voor de Mini Villa ontworpen opklapbaar bed is de woon en slaap functie te combineren. Slapen kan ook boven waar plek is voor een tweepersoons matras en opslagruimte.

Mini Villa is een design product met de mogelijkheid om bijna off-grid en zelfvoorzienend te functioneren. Een zonneenergie systeem en een zonneboiler samen met optimale isolatie zorgen voor bijna zelfvoorzienendheid van de Villa’s. Dit zorgt ervoor dat je duurzaam woont en lage energiekosten hebt.

De Villa’s kunnen als bouwpakket worden geleverd. Elke unit kan door twee mensen binnen een dag gebouwd worden. Indien wenselijk kan Mini Villa de montage wekzaamheden realiseren.

Voorbeeldproject Delft

Op de Glaskloksingel 16 te Delft is onlangs een MiniVilla in gebruik genomen. Deze innovatieve woning staat in een zogenaamd pauzelandschap. Het concept is interessant voor gemeenten, corporaties en ontwikkelaars die grond hebben waarmee, al dan niet tijdelijk, niets gedaan wordt.

mv-minivilla3 mv-minivilla4 mv-minivilla5


Contactgegevens

06-30192621
Verwersdijk 92
2611 NK   Delft
info@minivilla.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.