Neptunus

Neptunus is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met ruim 75 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semi-permanente toepassingen.

Voorbeeldproject (1): Tijdelijk gebouw Irenehof in Panningen

Irenehof is een pilot project van Neptunus, Wonen Limburg en Gemeente Peel en Maas. De accommodatie zal ongeveer 10 jaar blijven staan. Door het demontabele karakter is het project toekomstproof: bij veranderende behoefte kan het gebouw aangepast of gedemonteerd worden. Daarbij zijn de materialen herbruikbaar en alle materialen recyclebaar.

neptunus1 neptunus2 neptunus3

Doelgroep

De zestien 2-kamerappartementen en vier 3-kamerappartementen zijn bedoeld voor een mix van doelgroepen die op korte termijn en voor een bepaalde tijd woonruimte zoeken. Denk bijvoorbeeld aan mensen die hun woning hebben verkocht en tijdelijk andere woonruimte nodig hebben, ex-studenten die na hun studie tijdelijke woonruimte zoeken, of tijdelijke arbeidskrachten die hier langer dan zes maanden verblijven en gedurende de wachttijd voor een reguliere huur- of koopwoning huisvesting nodig hebben.

neptunus4 neptunus5 neptunus6

Het gebouw is ook van een duurzame en ecologische grondisolatie voorzien in de vorm van een schelpenlaag welke zorgt voor optimale isolatie. Buiten deze ecologische isolatiematerialen, wordt er juist ook optimaal gebruik gemaakt van natuurlijke energiebronnen: het tijdelijke gebouw is uitgerust met zonnepanelen. Irenehof kan als een voorbeeldproject worden gezien: duurzaamheid en flexibiliteit in optima forma.

 


Contactgegevens

+31 77 462 24 44
Neptunuslaan 2
5995 MA   Kessel

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.