Normec VRO

Beheert uw onderneming huisvesting en huisvest u arbeidsmigranten? Dan kunt u met het SNF-keurmerk aantonen dat u arbeidsmigranten op de juiste manier huisvest. Wilt u snel en efficiënt voldoen aan de eisen van het SNF-keurmerk, dan inspecteren en rapporteren wij graag over de onderdelen die hierbij van toepassing zijn binnen uw organisatie. Normec VRO draagt zorg voor de kortste doorlooptijd naar resultaat!

Dit houdt het SNF keurmerk in

De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen. Het SNF-keurmerk is voor alle ondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten, zoals uitzendondernemingen, huisvesters, ondernemingen werkzaam in de land- en tuinbouw (agrarische sector) of de vleesverwerkende industrie. Als particulier kunt u het keurmerk behalen indien u maximaal één locatie (naast eventuele eigen woning) bezit en die aan arbeidsmigranten verhuurt.

 

Zo krijgt uw organisatie het SNF-keurmerk

Normec VRO is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. Dit houdt in dat wij als organisatie voldoen aan de norm ISO/IEC 17020 voor de Norm voor huisvesting van arbeidsmigranten – SNF-regulier en het harmonisatiedocument SNF (registratienummer I203). Wij staan voor u klaar en inspecteren op een efficiënte manier. Vertrouw op een korte doorlooptijd en een duidelijke rapportage.

De 4 stappen van het SNF keurmerk

 1. Administratieve inspectie
  Elke onderneming die zich na 1 september 2021 wil registreren moet eerst een administratieve inspectie laten uitvoeren. Tijdens die administratieve inspectie wordt de locatielijst gecontroleerd en de punten goed werkgeverschap en toezicht en beheer beoordeeld.
 2. Inspectie
  Daarna dienen alle locaties waarvan de onderneming de ‘eerst-verantwoordelijke’ is geïnspecteerd te zijn alvorens de onderneming geregistreerd kan worden. Samen met u brengen we de huidige situatie in kaart, waarbij we de onderdelen van de norm controleren.
 3. Rapport
  U krijgt van ons een rapport op basis van de inspecties, waarin de verschillende onderdelen voor uw onderneming beoordeeld zijn. We rapporteren ook waar verbetering nodig is.
 4. Frequentie
  Doorgaans eens per jaar controleren wij uw huisvestingslocaties om er zeker van te zijn dat u nog steeds voldoet aan de eisen van het SNF-keurmerk.

 

SNF-keurmerk voor uw organisatie aanvragen?

Normec VRO staat voor u klaar. Lees meer over het SNF-keurmerk of vraag een offerte aan.

 

Overstapservice

Overstappen naar Normec VRO kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere inspectie-instelling! Bekijk onze overstapservice.


ContactgegevensMarco van Est
Commercieel medewerker binnendienst
+31 6 82 68 86 39
Stationsweg 2
4191 KK   Geldermalsen
info-vro@normecgroup.com

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.