NovéFlex

Overal mobiel comfort met de revolutionaire woonmachine OpTie van NovéFlex.

 

Woonmachine OpTie

De woonmachine OpTie is een revolutionair product van NovéFlex. Het is de mobiele en betaalbare oplossing om binnen het uur een (semi permanente) woning te realiseren. OpTie is het antwoord op actuele vragen van de samenleving en de vastgoedmarkt. OpTie voorziet in huisvesting voor oudere, student en/of vluchteling en biedt kansen om leegstaande gebouwen weer te gebruiken.

noveflex1

OpTie is een woonmachine, waarin de installaties en apparaten voor huishoudelijk gebruik zijn geïntegreerd tot één geheel. OpTie is dé oplossing om op tal van plaatsen snel, eenvoudig en goedkoop in mobiel wooncomfort te voorzien.

 

Wonen zonder verbouwing

NovéFlex biedt u daarmee de concrete oplossing voor wooncomfort in een virtuele en mobiele samenleving. NovéFlex woonmachines zorgen ervoor dat kantoren, scholen, kortom elk gebouw dat niet direct geschikt is voor bewoning, in een mum van tijd, geschikt wordt gemaakt voor bewoning. Met OpTie kan dat zonder dat het gebouw bouwtechnisch wordt aangepakt, verbouwen hoeft dus niet meer!

noveflex2 noveflex3

Ingeklapt meet de OpTie 75 x 195 x 250 cm. Hij kan dus door elke standaarddeur. Eenmaal uitgeklapt en met 6 pootjes afgestempeld op de vloer, biedt de woonmachine alle faciliteiten om met 4 mensen te kunenn wonen. Via een ‘navelstreng’, een slang met een diameter van 5 cm, wordt schoon water en elektriciteit aangevoerd en vuil water afgevoerd.

 


Contactgegevens

Adriaan Hellemans
+31 (0) 850 250 250
Heutinkstraat 501
7535 AZ   Enschede

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.