Professional Laundry Sales en Services

Nieuws: goede wasvoorzieningen voor 900 Oekraïense vluchtelingen

Professional Laundry Sales en Services heeft in samenwerking met de gemeente Hilversum twee locaties ingericht voor de opvang van 900 Oekraïense vluchtelingen. Op onderstaande foto ziet u een opstelling van 6kg wasmachines en 7kg warmtepompdrogers gestapeld. Ook hebben we hier automatische dosering aangebracht om er voor te zorgen dat de machines makkelijk gebruikt kunnen worden zonder dat er door de gebruikers wasmiddel moet worden toegevoegd.Bent u ook op zoek naar een oplossing voor uw gemeente of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Professionele wasmachines voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele wasmachine? Professional Laundry Sales en Services biedt u hoogwaardige wasserij-apparatuur van het merk Electrolux. Ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven in diverse branches. Zowel onze wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Van apparaten met een capaciteit van 6 kilo tot machines voor wel 120 kilo. Bekijk hier hoe wij u met ons uitgebreide assortiment en services van dienst kunnen zijn.

 

Betaalsystemen in uw wasmachines laten bouwen

Eenvoudig een wasmachine betalen? Een wasdroger reserveren? Dat zijn zaken die uw service net dat beetje extra geven. Met een reserveersysteem en/of een betaalsysteem in uw wasmachine ontzorgt u de gebruikers van uw apparatuur volledig. Zeepdoseringssystemen om voor iedere was de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen zijn eveneens mogelijk, evenals waterterugwinsystemen.Professional Laundry Sales en Services is dé specialist voor de installatie van en onderhoud aan dit soort systemen.Machines met de beste systemen

Bij Professional Laundry Sales en Services zijn we altijd up to dat met de nieuwste technieken. Onze systemen zijn te voorzien van een online reserverings- en betalingsmogelijkheid. Bij online reserveren en betalen ontvangt de persoon in kwestie een bevestiging in de vorm van een print-out én een QR-code. Modern en extra makkelijk dus. Heeft u liever een systeem met muntgeld of papiergeld? Dat is eveneens mogelijk. U heeft bij ons keuze uit contact geld, pinpas, creditcard en zelfs contactloze reserveer- en betaalsystemen voor wasmachines.

 

Huren, kopen, leasen bij ons is alles mogelijk

Bij voorbeeld:

Een MyPro set wasmachine droger met muntsysteem. Huurprijs €130 per maand.

Maak snel een afspraak

De service van ons bedrijf houdt niet op bij levering en installatie alleen. Professional Laundry Sales en Services denkt op alle gebieden met u mee en biedt u passende oplossingen in heel Nederland. Laat ons u van A tot Z ontzorgen en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

 


ContactgegevensErik te Winkel
+31(0)615370708
De Wieling 3b
8255 RP   Swifterbant
service@pro-ls.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.