Reboxd

Wij zijn Reboxd, een Nederlands-Engels team met jarenlange ervaring in bouw en vastgoed. We willen snelheid maken bij het duurzaam oplossen van het huisvestingsprobleem. Met passie en in recordtempo realiseren wij daarom (flex)huisvestingsprojecten, denk aan groepswoningen, scholen, of kantoren.

Out of the box

Out of the box creëren we oplossingen conform klantwens. Betaalbaar, circulair, modulair, demontabel, duurzaam, comfortabel en snel. Met minimale impact op grondstoffen en omgeving.

Als duurzaamheid een belangrijke eis is, zijn wij dè partij om mee samen te werken: de basis voor onze meest duurzame oplossing wordt gevormd door gebruikte houten flex modules uit Scandinavië. Omdat de basis er al is, kunnen we binnen 3 maanden na akkoord opleveren.

Flexwoningen in Yerseke

Voor de gemeente Reimerswaal realiseerde Reboxd in korte tijd een project voor de opvang van Oekraiense vluchtelingen. De uitdaging was: binnen 12 weken 36 flexwoningen gebruiksklaar opleveren. Het complex bestaat uit acht driekamerwoningen, zesentwintig vierkamerwoningen, tweevijfkamerwoningen en een gemeenschappelijke ruimte.

Ontzorgen

Arie van der Neut is onze lead architect. Arie heeft architectenbureaus opgericht en bestuurd en ruim 20 jaar ervaring in modulaire bouw, met een trackrecord in binnen- en buitenland.

Voor het beste resultaat worden we graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij uw (flex)huisvesting project, waarbij we u van A tot Z ontzorgen. Heeft u op korte termijn comfortabele huisvesting nodig, bijvoorbeeld voor starters, statushouders of studenten? Neem dan vandaag nog contact met een van onze teamleden op; we helpen u graag!


Contactgegevens

Carolijn Peelen
PR Manager
+31(0)653280936
Schiphol Airport - The Base B - Evert van de Beekstraat 1-104
1118 CL   Amsterdam
info@reboxd.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.