Remax

Wij bouwen prefab energieneutrale, circulaire, verplaatsbare, slimme, duurzame en vooral mooie, betaalbare modulaire woningen.

REMAX is een bedrijf dat modulaire houtskeletwoningen bouwt voor spoedzoekers, mantelzorgers en recreanten. Wij zijn gevestigd in Emmen en Coevorden waar de flexwoningen worden gebouwd in een fabriekshal van ruim 4.000 m2. Vanaf 2023 komt daar nog eens 2500 m2 bij.

 

REMAX staat voor meer

REMAX-woningen zijn uniek omdat verplaatsbaarheid wordt gecombineerd met duurzame kwaliteit. Daarnaast zijn de woningen comfortabel en hebben een fraaie inrichting en uitstraling. De woningen zijn ultra licht door het toepassen van goed isolerende sandwich constructies. Hierdoor zijn beperkte funderingsvoorzieningen nodig. Een REMAX-woning bestaat uit koppelbare delen die makkelijk verplaatsbaar zijn.

 

De kracht van Remax-woningen:

  • Eigen ontwerp: U bepaalt voor een belangrijk deel zelf de vormgeving, indeling en materiaalkeuze.
  • Volledig ingericht (optioneel): Dit houdt in dat wij een volledig gestoffeerd en gemeubileerd woning afleveren.
  • Energieneutraal: Onze woningen halen hun energie uit zonnepanelen en warmtepompen. Door de goede isolatiewaarden zijn de energielasten laag.
  • Gunstig geprijsd: Zeker 95% van de woning wordt gemaakt in de fabriek. Daarmee verkleinen we o.a. de faalkosten, kennen we minder uitval en versnellen we het bouwproces.
  • Supersnelle levering: Uw woning(en) leveren wij al binnen 6 tot 10 weken.

Een REMAX (flex)woning kan energieneutraal worden uitgevoerd. Door het toepassen van een modulaire energiemodule kan de woning met minimale afhankelijkheid van nutsvoorzieningen functioneren. Dat betekent gasloos en BENG-norm klaar.

 

Meer weten?

Voor meer informatie zie ook:

Of neem contact met ons op via de gegevens in de rechterkolom. Wij staan u graag te woord!


ContactgegevensJan Meijerink
Algemeen directeur
030 – 8200 250
Pioniersweg 21
7826 TA   Emmen
info@remax-zorgwoning.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.