Ross Tucker Projectinterieur

Een thuis ver van huis

Arbeidsmigranten, vluchtelingen, statushouders en cliënten van zorginstellingen hebben één ding gemeen: ze verblijven in een, vaak tijdelijke, locatie ver van thuis of hun gezin. De impact die dat op mensen heeft is natuurlijk enorm groot. Als geen ander begrijpen wij de invloed van het element interieur op hun gemoedstoestand. Daarom is het onze missie om voor deze groeiende groep een ‘thuis’ te creëren.

 

Hoe pakken we dat aan?

Een goed interieur begint met goed luisteren. Luisteren naar onze opdrachtgevers, maar ook zeker naar de bewoners. Welke meubelen en overige zaken, zoals verlichting, klein inventaris en witgoed heb je nodig, hoe ga je ze gebruiken en welke uitstraling wil je dat het interieur heeft? Dit zijn een paar vragen waar we samen naar kijken. Vanuit die inventarisatie werken we toe naar een interieurconcept dat past bij de organisatie en de bewoners, maar dat ook past binnen het budget.

Duurzame interieurs voor intensief gebruik

Wij ontwerpen en ontwikkelen veel eigen meubelen die geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik. In de praktijk zien wij dat deze producten 5-10 jaar meegaan. Ook in de meubelstoffen, gordijnen en vloeren kiezen wij voor producten die gemakkelijk schoon te maken zijn en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van brandwerendheid. Omdat wij productie, transport, inhuizen en montage in eigen hand hebben, kunnen wij er bij mutaties vaak voor zorgen dat een ruimte binnen 48 uur weer verhuurbaar is.

 

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

Ross Tucker Projectinterieur is een familiebedrijf uit Leek dat al 45 jaar bestaat. Wij zijn nuchtere aanpakkers die gaan voor tevreden klanten. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland en zijn actief in de sectoren: recreatie, studentenhuisvesting, zorg en huisvesting voor arbeidsmigranten en vluchtelingen. Onze monteurs zijn niet zomaar tevreden: wij gaan pas weg als alle meubelen op hun plek staan, de gordijnen hangen en de verlichting werkt.

 

Ross Tucker zelf ervaren?

Wij komen graag bij je langs op locatie om nader kennis te maken en te kijken wat jouw wensen zijn. Of beleef en ervaar zelf de unieke collectie van Ross Tucker Projectinterieur in onze ruim opgezette showroom in Leek. Hier kun je kennismaken met ons uitgebreide assortiment. Wij staan klaar om je goed te adviseren over onze duurzame interieurs.


ContactgegevensJan Tsjerk Loonstra
06-11188164
Kapteynlaan 19
9351 VG   LEEK
info@rosstucker.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.