Ross Tucker Projectinterieur

Een thuis ver van huis

Moeten vluchten en alles achterlaten heeft een enorme impact op het welzijn van vluchtelingen. We bieden ondersteuning om een compleet interieur samen te stellen. Naast het geven van interieuradvies, bieden we ook praktische hulp zoals het leggen van vloeren, ophangen van gordijnen en het leveren van klein inventaris. Samen maken we van hun nieuwe omgeving een 'thuis' waar ze zich welkom voelen.  

 

 

Stevig meubilair met lange levensduur

Ons meubilair staat garant voor een lange levensduur. We verlijmen en persen de meubelen. Onder hoge druk wordt het plaatmateriaal tegen elkaar geperst en resulteert in oersterke meubelen die vele jaren meegaan. Een levensduur van 5 á 10 jaar is zeker haalbaar, en zelfs 15 jaar is geen uitzondering.

 

Compleet interieur met klein inventaris

Naast het leveren van meubelen bieden we ook een uitgebreid assortiment aan van klein inventaris. Van servies en keukengerei tot schoonmaakbenodigdheden zoals dweilen, emmers en vloertrekkers. Voor de badkamer en toilet hebben we ook toiletborstels, douchegordijnen en apparatuur beschikbaar. Bij ons vind je alles voor een compleet interieur inclusief klein inventaris en dat alles tegen gunstige prijzen.

 

Ross Tucker Projectinterieur: perfect in project

Van ontwerp tot realisatie, we ontzorgen jou volledig. We bedenken interieuroplossingen van vloer tot plafond en ontwerpen en richten interieurs in voor diverse projecten. Of het nu 10 ruimtes gaat of 1000, we gaan de uitdaging aan! Ons betrokken team heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het realiseren van interieurs voor bedrijven en instellingen door heel Nederland, vanuit onze locaties in Leek en Breda. Onze monteurs streven naar perfectie: pas als alle meubelen op hun plek staan, de gordijnen hangen en de verlichting werkt, zijn zij tevreden en vertrekken ze.

 

Efficiënte inrichting voor vluchtelingen

Ik help je graag letterlijk van vloer tot plafond om ruimtes of een geheel pand in te richten. Een veilige ruimte te bieden voor vluchtelingen. Ik kom graag langs op locatie of nodig je graag uit in onze showroom in Leek.


ContactgegevensJan Tsjerk Loonstra
06-11188164
Kapteynlaan 19
9351 VG   LEEK
info@rosstucker.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.