SGI Compliance

Iedereen doet zijn best de leefomgeving om ons heen veilig en gezond te houden, SGI Compliance is hierin dé partner om veiligheids- gezondheids -en milieu vraagstukken samen met u op te lossen. Dit betekent dat wij de veiligheid van mensen en van de omgeving waarin zij wonen en werken als uitgangspunt nemen. Het SNF-keurmerk richt zich op het aspect wonen en huisvesting voor arbeidsmigranten.

SNF-keurmerk

In Nederland is er een toename in het aantal arbeidsmigranten, seizoenarbeiders en flexwerkers waardoor het flexwonen enorm in opkomst is. Om toe te zien op goede leefomstandigheden in deze flexwoningen, is het SNF Keurmerk ontwikkeld. SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen en hanteert de norm voor huisvesting binnen verschillende type accommodaties die jaarlijks getoetst dienen te worden.

De overheid neemt verschillende maatregelen om de positie van arbeidsmigranten te verbeteren. SGI Compliance is hierin uw partner om samen met u te werken aan, en het in stand houden van, een goede huisvesting.

 

Hoe helpen wij u in het proces naar het SNF-keurmerk

Aan de hand van de online tool Informis registreert u de locaties waar arbeidsmigranten in worden gehuisvest. Nieuwe locaties moeten binnen 6 weken geïnspecteerd worden. Wanneer er nieuwe locaties aangemaakt zijn moet dit worden doorgegeven aan de  inspectie instelling. Met de ervaring die SGI Compliance heeft begrijpen wij dat dit u soms kan ontgaan, vandaar dat wij als extra service periodiek een uitdraai bieden van reeds toegevoegde locaties. Als wij zien dat er nieuwe locaties zijn toegevoegd nemen wij contact met u op om na te gaan of dit klopt en om een inspectie dag in te plannen.

 

Wat betekent de samenwerking met SGI Compliance voor jou?

  • Een constructieve samenwerking staat centraal in ons contact; of dit nu is met onze accountmanager, teamleider, inspecteur of backoffice.
  • Wanneer er vragen zijn over een inspectierapport is er een toegewijde backoffice medewerker die voor u het aanspreekpunt zal zijn.
  • Een buitendienst met een landelijke dekking, kortom: altijd een inspecteur bij u in de buurt.
  • Jarenlange ervaring als het gaat om pragmatisch en doelgericht inzetten op gezondheids- en veiligheidsvraagstukken in de vastgoedwereld.
  • We denken graag met u mee over hoe uw vastgoedportefeuille op alle gebieden voldoet aan wet- en regelgeving, zoals de normeringen voor flexwonen.
  • Kwaliteit zit in ons DNA. Het is een fundamenteel onderdeel van alles wat wij doen. We voldoen aan de vereiste proces- en productcertificaten en accreditaties.

Wat zijn de kosten voor een SNF-Keurmerk

Kiezen voor SGI Compliance betekent een stabiliteit in de samenwerking waarbij de veiligheid van mensen en van de omgeving waarin zij wonen als uitgangspunt wordt genomen. De kosten van de jaarlijkse inspectie zijn afhankelijk van de omvang van het aantal locaties. De inspectie is maatwerk daarom komen wij  graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvend en passend voorstel.

Wilt u meer weten over SNF, SNF inspecties en het SNF-register? Download onze brochure of neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Download hier uw SNF-Keurmerk brochure

ContactgegevensAwa Djamshidi
+31(0)683698094
Hongkongstraat 5
3047 BR   Rotterdam

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.