SKW Certificatie

SKW Certificatie is een krachtige certificatie instelling binnen de vastgoed sector. Wij voeren onder meer keuringen uit die noodzakelijk zijn om het SNF-keurmerk te verkrijgen. Of u nu behoefte heeft aan een nulmeting om te weten hoe uw huisvesting voor arbeidsmigranten ervoor staat, of u wenst een 'finale' SNF-keuring: SKW Certificatie helpt u verder!

skw-1

SKW Certificatie is al jaren actief op het gebied van het certificeren van vastgoed en beheer. Met certificaten als het ‘Bouwplantoetsing aan het Bouwbesluit’ tot aan ‘Kamergewijze verhuur’ bedient SKW de gehele vastgoedmarkt. Het keurmerk ‘Kamergewijze verhuur’ is niet specifiek voor huisvesting van arbeidsmigranten, maar voor het verhuren van onzelfstandige woonruimte. Het is destijds op initiatief van onder meer Aedes en Vastgoed Belang opgericht om kamerverhuurbedrijven te certificeren.

 

Uw wens: het SNF keurmerk

logo-snf

 

U wilt het SNF-keurmerk behalen. SKW Certificatie heeft kennis van de ins en outs van de verhuurbranche. Wij kunnen daarom als geen ander met u meedenken en u adviseren. Altijd met als doel: het verkrijgen van het felbegeerde SNF-keurmerk.

 

 

 

SKW:

• beschikt over specialistische kennis van de vastgoedsector
• richt alle activiteiten specifiek op deze sector en opereert niet daarbuiten
• speelt snel en actief in op nieuwe ontwikkelingen
• is betrouwbaar en integer
• is betrokken en denkt met u mee
• is onafhankelijk en erkend door de Raad voor Accreditatie

Voor meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij doen u ook graag een vrijblijvende offerte toekomen.


ContactgegevensPeterjan Rijs
Contactpersoon SNF
088-2440123
Poppenbouwing 56
4191 NZ   Geldermalsen
skw@skw-certificatie.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.