Starcabin

StarCabin is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. Wij leveren flexibele bouwsystemen voor tijdelijke huisvesting van 1 maand tot 5 jaar en langer.

Onze oplossingen worden in de meeste gevallen opgebouwd uit prefab modules. Hiermee kunnen wij elk gewenst gebouw realiseren. U betaalt dus nooit teveel, omdat u precies krijgt wat u nodig heeft. U kunt bij ons zowel huren als kopen.

Studentenhuisvesting

starcabin1 starcabin2 starcabin3

Er is momenteel veel behoefte aan tijdelijke huisvesting onder andere voor studenten. Voor het nijpende tekort aan huisvesting  heeft StarCabin een ideale en betaalbare oplossing: goed geïsoleerde portable cabines die zijn voorzien van verwarming, douche, toilet en pantry. Ze zijn praktisch, in meerdere lagen tot één gebouw te stapelen en neer te zetten op iedere plek waarvoor een grondpositie beschikbaar is. Heeft u een grondpositie, of is er bijvoorbeeld korter dan 10 jaar geen bestemming voor een stuk grond? Dan willen wij graag meedenken en rekenen om daar studentenhuisvesting op te plaatsen.

Voormalig Verzorgingshuis

starcabin4 starcabin5 starcabin6

Dit voormalige verzorgingshuis van 1.026m2 bestaat uit 2 verdiepingen met op elke verdieping 8 verpleegkamers met eigen sanitair. Rolstoel toegangkelijk sanitair met douche, toilet en wasbak. Ideaal om in te zetten voor tijdelijk huisvesting van seizoensarbeiders, studenten of asielzoekers. Het gebouw is voorzien van een binnentrap en een lift. Prijs €255.000.

Voormalig verpleeghuis van 2.646 m2

starcabin7 starcabin8 starcabin9

In het zuiden van het land staat dit grote gebouw wat tot nu toe als tijdelijk verpleeghuis heeft gediend. Het is speels ingedeeld met 5 hofjes voor telkens 10 bewoners die zelfstandig kunnen wonen. Maar het gebouw is ook aan te passen naar studentenhuisvesting of voor huisvesting van asielzoekers. Ook is het gebouw op te delen in lossen blokken van telkens circa 450m2, waar dan 10 -20 mensen kunnen wonen.


Contactgegevens

020 - 682 49 00
De Loetenweg 3
1187 WB   Amstelveen
www.starcabin.nl