Startblock

Startblock biedt met duurzame woningen dé oplossing voor het groeiende woningtekort; gebouwd in één week, geplaatst in 10 minuten.

Door een hoge focus op de essentie van bouwen en wonen, realiseren wij woningen waarmee op een klein oppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Maximaal circulaire, duurzame en betaalbare woningen, passend binnen het bouwbesluit. De grond is schaars, bouwen is duur en het milieu vraagt om duurzame materialen voor het behoud van onze leefomgeving. Met ons team van specialisten bieden we (tijdelijke) oplossingen voor deze uitdagingen. Dankzij de slimme indeling kunnen wij op een minimale grondoppervlakte meer woningen plaatsen dan bij traditionele bouw. Wij willen zoveel mogelijk woningzoekenden een woning bieden zonder de toekomst op welk vlak dan ook in de weg te zitten.

 

Tijdelijkheid en flex wonen

Onze woningen lenen zich door hun verplaatsbaarheid goed voor het bieden van een tijdelijke woningoplossing. Zo kan een Startblock woning ingezet worden bij een acute woningvraag voor een korte periode of om gebruik te maken van grond die tijdelijk beschikbaar is. Doordat de woningen als geheel uit de fabriek komen en geïnstalleerd worden op de bouwplaats, kan de woning ook in zijn geheel na 15 of zelfs 30 jaar nog verplaatst worden.

 

Woningtypes

 

De Startblock Roots

Een compacte, grondgebonden houten woning, ontwikkeld voor (her)starters op de woningmarkt. De woning is zo ingedeeld dat het maximale wooncomfort bereikt wordt op een beperkte oppervlakte. De woning beschikt over 3 woonlagen met ruimte voor een moderne leefkeuken, gezellige woonkamer, royale slaapkamer, een badkamer en een toilet. Dankzij de inzet van duurzame bouwmaterialen is de woning onderhoudsarm. De Startblock Roots is beschikbaar in zowel plat- als puntmodel.

      

Download de informatiesheet
Bekijk de virtuele tour door de Startblock Roots woning

 

De Startblock Tree

De Startblock Tree is een compacte, grondgebonden eengezinswoning met een woningoppervlakte van 80m2. Ook deze woning is maximaal circulair en energiezuinig gebouwd. De woning is slim ingedeeld waardoor er 3 royale woonlagen gecreëerd zijn en iedere ruimte optimaal wordt benut. De woning beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en een werk-/hobbyruimte. De Startblock Tree is beschikbaar in zowel plat- als puntmodel

      

Download de informatiesheet

 

Gerealiseerde projecten


ContactgegevensRamon Vissers
06 15194902
Industrieweg 41
8304 AC   Emmeloord
info@startblock.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.