Stay@Jumelet

Al ruim 10 jaar beheren en organiseren wij voor bedrijven, expats, kennismigranten en zzp-ers hun tijdelijk verblijf in de regio Amsterdam.

Wij verhuren in totaal 200 gemeubileerde huizen, appartementen, studio’s en kamers, die geschikt zijn voor kort en/of lang verblijf. Onze receptie is gevestigd in IJmuiden. U bent altijd welkom om te komen bezichtigen.

 

stayjumelet1

Aanbod

Het aanbod bestaat uit gemeubileerde 1 of 2 persoonskamers met gedeelde faciliteiten van keuken en sanitair, of studio’s en appartementen met eigen faciliteiten. Onze kamers worden per week te huur aangeboden en zijn per week op te zeggen. Men kan vanaf 1 persoon reserveren, maar ook voor grote groepen en zowel voor kort, als voor lang verblijf.
In het aanbod op onze website vindt u ook speciale objecten. Huur daarvan is nader overeen te komen, al naar gelang uw wensen.

 

 

stayjumelet2

Inrichting

Alle objecten hebben dezelfde basisinrichting. De kamers beschikken over eenpersoons bedden met linnengoed, een zitje en/of bureau met stoel, een koelkast, satelliet televisie en gratis gebruik van draadloos internet. Keukens zijn volledig ingericht met o.a. kookgelegenheid, oven, magnetron, etc. Sanitaire faciliteiten, wasmachine en droger zijn aanwezig. De schoonmaak van de gedeelde faciliteiten bij de huizen met 1 en of 2 persoonskamers wordt door ons verzorgd. Handdoeken worden niet standaard geleverd, mogelijk wel op aanvraag.

 

 

Op onze website vindt u korte video-impressies van de 1- en 2-persoonskamers en van de appartementen.

 


ContactgegevensPatricia Jumelet
+31 (0)255 707 802
Trawlerkade 64
1976 CC   IJmuiden

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.