Symo Bouw

Of het nu gaat over een tijdelijke ruimte voor korte verhuur of een compleet IFD verzorgingstehuis voor 20 jaar, Symo-Bouw beschikt over diverse bouwsystemen om optimaal in te kunnen spelen op uw vraag.

Symo Bouw biedt U:

Ruime ervaring in onder meer de sectoren: zorg, onderwijs, kantoren, starterswoningen, studentenhuisvesting en recreatiewoningen.

Turnkey levering

De vernieuwende en innovatieve oplossingen van Symo-Bouw worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Deze huisvesting wordt veelal als totaalpakket (turnkey) aan onze opdrachtgevers geleverd: van het schrijven van een programma van eisen, ontwerp en vergunningsaanvraag tot en met nazorg en onderhoud.

Financieringsvormen

Symo-Bouw biedt u meerdere financieringsvormen, naast koop, huur of lease worden desgewenst ook mogelijkheden voor terugkoop aangeboden.

Per direct beschikbaar Zorgcentrum t.b.v. 74 bewoners
(te koop of te huur)

Tijdelijk zorgcentrum bestaande uit 54 zorgappartementen en drie woongroepen van elk zes bewoners kleinschalig wonen, totaal 74 eenheden. Daarnaast zijn aanwezig: entree met receptie, kapsalon, beddenlift, recreatieruimte, diverse bergruimten, zusterposten, kantoorruimten. Oppervlak BVO 3800 m2. Het gebouw bevindt zich in goede staat.

symo-bouw1 symo-bouw2 symo-bouw3

Symo Bouw levert ook diverse starters- of mantelzorgwoningen

Neem contact op voor meer informatie

symo-bouw4 symo-bouw5 symo-bouw6

 


Contactgegevens

Rob van Schijndel
0492-368357
Scheiweg 1
5421 XL   Gemert
www.symobouw.nl

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.