Tala

Wij zijn Tala en wij ontwerpen en bouwen duurzame huizen van hout. Met onze modulaire woningen weet je veel dingen zeker. Ze zijn van hoge kwaliteit, snel te realiseren en overstijgen alle duurzame normen met gemak. Zo maken wij met elke stap in het bouwproces impact en jij het jezelf een stuk makkelijker.

Wij bouwen met CLT (kruislaaghout) en andere biobased materialen, 100% modulair, maximaal circulair en CO2 neutraal. Dat doen we voor een concurrerende prijs. Een kwalitatief hoogwaardige woning met een goed leefklimaat wordt zo bereikbaar voor iedereen.

 

Tala Flex – flexibele woningen met permanente kwaliteit

Onze flexwoning is flexibel op alle fronten. Vrijstaand, in een rij of versprongen geschakeld voor maximale privacy in de buitenruimte. Deze woning leveren we met 1 of 2 slaapkamers, alles op de begane grond of met 2 verdiepingen.

 

Tala Nerf – lichte en ruimtelijke woningen voor kleine huishoudens

Onze Nerf maakte indruk tijdens de So You Think You Can Build challenge in 2021. En met goede reden. Deze woning is inpasbaar in diverse stedenbouwkundige situaties en geeft de bewoners het luxe gevoel van een ruimtelijke woning.

 

Tala Noest – de meest duurzame oplossing voor gezinnen

Met Noest werden we tweede in de Natuurhuis challenge van Ballast Nedam Development. Een woning van meer dan 90% natuurlijke materialen voor gezinnen is allang geen toekomstmuziek meer.

 

Al onze woningen zijn modulair, losmaakbaar en verplaatsbaar. Bij Tala bouwen we flexibele woningen met permanente kwaliteit.


ContactgegevensRoland Korbeld
06 82081489
Van Dongenstraat 34
8107 AG   Broekland

Eigen bedrijfsprofiel

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen, neem dan contact met ons op.